Ρουμανία: Θλίψη στον πολιτικό κόσμο για το τραγικό δυστύχημα με τους 7 νεκρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ - Τα συλλυπητήρια (Βίντεο)
Τα μηνύματά τους
Θλίψη στον πολιτικό κόσμο για το τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία με τους νεκρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ - Αναλυτικά οι δηλώσεις τους
Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, κι όχι μόνο, το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη (27/1), στη Ρουμανία, στο οποίο σκοτώθηκαν 7 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ο πολιτικός κόσμος της χώρας υποδέχθηκε με θλίψη την είδηση, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες και τα αγαπημένα πρόσωπα των θυμάτων, καθώς και στην ομάδα του ΠΑΟΚ.
Διαβάστε: Σοκαριστικό τροχαίο με 7 νεκρούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία, που πήγαιναν οδικώς στη Λυών - Βίντεο ντοκουμέντο (Σκληρές εικόνες)
Θλίψη στον πολιτικό κόσμο για το τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία
Τα συλλυπητήρια Τασούλα στις οικογένειες των 7 νεκρών οπαδών του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία
Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των 7 νεκρών οπαδών του ΠΑΟΚ, σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας.
Αναλυτικά η δήλωση του Κωνσταντίνου Τασούλα: «Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα με φιλάθλους της ομάδας του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία. Η απροσδόκητη απώλεια ανθρωπίνων ζωών σε μια στιγμή χαράς όπως είναι η στήριξη μιας αθλητικής ομάδας μόνο οδύνη μπορεί να προκαλέσει. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήριά στις οικογένειές των θυμάτων και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».
Μητσοτάκης για το πολύνεκρο τροχαίο στη Ρουμανία: Βαθιά συγκλονισμένος, τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους συγγενείς των θυμάτων
O πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε στο δικό του μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στη Ρουμανία. «Βαθιά συγκλονισμένος πληροφορήθηκα το τραγικό δυστύχημα στη Ρουμανία που στοίχισε τη ζωή σε 7 νέους συμπατριώτες μας. Η ελληνική κυβέρνηση και η Πρεσβεία μας βρίσκονται σε άμεση συνεργασία με τις τοπικές αρχές, παρέχοντας κάθε δυνατή υποστήριξη» έγραψε στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων.
«Τούτες τις δύσκολες στιγμές, μαζί με όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, εκφράζω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου στους συγγενείς των θυμάτων και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Με κοινή την ευχή οι τραυματίες να αναρρώσουν γρήγορα. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους».
Νίκος Ανδρουλάκης: Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το τρομακτικό τροχαίο στη Ρουμανία
Με ανάρτησή στο Facebook ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε τη θλίψη του για το τραγικό δυστύχημα φιλάλθων του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία.
«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από το τρομακτικό τροχαίο στη Ρουμανία με νεκρούς Έλληνες φιλάθλους, που ταξίδευαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας. Συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και στον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Σωκράτης Φάμελλος: Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων
Την οδύνη του για τον θάνατο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και τα συλλυπητήρια στους συγγενείς εξέφρασε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον τραγικό θάνατο επτά φιλάθλων του ΠΑΟΚ και τον τραυματισμό τριών σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.
Η απώλεια νέων ανθρώπων, που ταξίδευαν με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για τον αθλητισμό και την ομάδα τους, μας συγκλονίζει.
Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία εκφράζω τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, καθώς και στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Στεκόμαστε με σεβασμό και συμπαράσταση δίπλα σε όλους όσους δοκιμάζονται από αυτή την ανείπωτη τραγωδία».
Γεωργιάδης για τροχαίο στη Ρουμανία: Έχουν συνείδηση οι τρεις τραυματίες
Έχουν συνείδηση οι τρεις τραυματίες του τρομακτικού αυτοκινητικού δυστυχήματος στη Ρουμανία ανακοίνωσε στο X υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα το τραγικό δυστύχημα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία, επικοινώνησα με τις Ρουμανικές Αρχές και συγκεκριμένα με τον ομόλογο μου Υπουργό Υγείας της Ρουμανίας κ. Alexandru Rogobete και με τον Υφυπουργό Διαχείρισης Κρίσεων κ. Raed Arafat. Οι τρεις τραυματίες έχουν συνείδηση και αυτή την στιγμή μεταφέρονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τιμισοάρα. Περισσότερες πληροφορίες για την υγεία τους θα έχουμε σε λίγη ώρα. Είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε κάθε είδους βοήθεια που θα χρειαστεί ή να τους μεταφέρουμε στην Ελλάδα εάν αυτό κρίνουν οι γιατροί. Έχουμε αρίστη συνεργασία με τις Ρουμανικές Αρχές τις οποίες και ευχαριστούμε. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και την μεγάλη μου θλίψη στις οικογένειες των θυμάτων και στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ για το τραγικό αυτό δυστύχημα».
Από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκα το τραγικό δυστύχημα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία, επικοινώνησα με τις Ρουμανικές Αρχές και συγκεκριμένα με τον ομόλογο μου Υπουργό Υγείας της Ρουμανίας κ. Alexandru Rogobete και με τον Υφυπουργό Διαχείρισης Κρίσεων κ. Raed…
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 27, 2026
Στέλιος Αγγελούδης: Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ξύπνησαν οι εφιαλτικές μνήμες της 4ης Οκτωβρίου του 1999
Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε με βαν που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ εκφράζει με δήλωσή του ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.
«Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ξύπνησαν οι εφιαλτικές μνήμες της 4ης Οκτωβρίου του 1999. Η σκέψη όλων μας είναι στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία, στο δρόμο για τον εκτός έδρας αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας», αναφέρει χαρακτηριστικά. Παράλληλα εκφράζει στους τραυματίες τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση.
Χάρης Δούκας: Μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο
Παράλληλα, ο Χάρης Δούκας τοποθετήθηκε αναφέροντας ότι πρόκειται για «μια μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο». Μάλιστα, ο δήμαρχος Αθηναίων σε ανάρτησή του επισημαίνει: «Δεν έχω λόγια. Μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δύναμη στον ΠΑΟΚ. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων».
Γιάννης Βρούτσης: Ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί!
Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε και ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, σύμφωνα με τον οποίο, «ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί»!.
«Με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκα την τραγική είδηση του θανατηφόρου τροχαίου με θύματα φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία.
Ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί!
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες & τον ΠΑΟΚ, η σκέψη μου είναι μαζί τους σε αυτές τις αδιανόητα δύσκολες ώρες».
Με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκα την τραγική είδηση του θανατηφόρου τροχαίου με θύματα φιλάθλους του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία.
— Yiannis Vroutsis (@VroutsisGiannis) January 27, 2026
Ο ελληνικός αθλητισμός πενθεί!
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες & τον ΠΑΟΚ, η σκέψη μου είναι μαζί τους σε αυτές τις αδιανόητα δύσκολες ώρες.
Παύλος Μαρινάκης: Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από τις εικόνες που έρχονται από τη Ρουμανία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης έκανε και αυτός την εξής ανάρτηση για το τραγικό δυστύχημα: «Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από τις εικόνες που έρχονται από τη Ρουμανία. Δεν υπάρχουν λόγια. Θέλω να εκφράσω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους, στην ομάδα του ΠΑΟΚ και να ευχηθώ, μόνο δύναμη στους τραυματίες».
Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από τις εικόνες που έρχονται από τη Ρουμανία. Δεν υπάρχουν λόγια. Θέλω να εκφράσω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους, στην ομάδα του ΠΑΟΚ και να ευχηθώ, μόνο δύναμη στους τραυματίες.
— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) January 27, 2026
Νίκος Δένδιας: Βαθιά η θλίψη όλων των Ελλήνων
«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, όπως και τη συμπαράστασή μου στους τραυματίες», τόνισε ο κ. Δένδιας. «Η σκέψη μας είναι κοντά τους σε αυτές τις δύσκολες ώρες», κατέληξε ο κ. Δένδιας.
Το δυστύχημα στη Ρουμανία που κόστισε τη ζωή σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ προκαλεί τη βαθιά θλίψη όλων των Ελλήνων. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, όπως και τη συμπαράστασή μου στους τραυματίες.
— Nikos Dendias (@NikosDendias) January 27, 2026
Η σκέψη μας είναι κοντά…
En