Μία σαφέστατη και αρκούντως κατηγορηματική απάντηση σε όλους εκείνους οι οποίοι κατηγορούν τον ίδιον τον υπουργό Υγείας, τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και ολόκληρη την κυβέρνηση ότι επιχειρούν δια της… πλαγίου (;) την κατάργηση και την συνένωση ολόκληρων νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας μας, αποτέλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη στα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου, στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη πλείστα όσα έργα, προϋπολογισμού εκατομμυρίων ευρώ. Για να τα κλείσει, άραγε; Αστεία παραμύθια της Χαλιμάς.

Διαβάστε: "Άνοιγμα" κυβέρνησης για βαρέα και ανθυγιεινά στους υγειονομικούς: Το "νεύμα" Μητσοτάκη, η πίεση Γεωργιάδη και το "πράσινο φως" Κεραμέως

Γεωργιάδης: "Σε περίπου ένα μήνα κάνουμε τα εγκαίνια των νέων Τ.Ε.Π στο νοσοκομείο Ναυπλίου"

Χαρακτηριστικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ναυπλίου«Σε περίπου ένα μήνα από σήμερα θα είμαστε πάλι εδώ για να κάνουμε τα εγκαίνια των νέων Τ.Ε.Π. Το νοσοκομείο Ναυπλίου έχει παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια αξιοσημείωτη πρόοδο. Διαχειρίζεται περίπου τον διπλάσιο αριθμό ασθενών, έχει περισσότερο προσωπικό παρά ποτέ και τώρα με μία σειρά έργων, το κάνουμε κυριολεκτικά καινούριο. Αφού ολοκληρωθούν τα έργα των νέων Τ.Ε.Π. που πιστεύω ότι θα αλλάξουν την εμπειρία των ασθενών από το νοσοκομείο αυτό, μέσα στο 2026 θα έχουμε εντάξει στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης και το νοσοκομείο του Άργους και το νοσοκομείο Ναυπλίου, ώστε να δώσουμε και το υπόλοιπο περίβλημα, όχι μόνο την αισθητική όψη που αξίζει, αλλά τη δυνατότητα να συνεχίσει να υπάρχει αυτό το νοσοκομείο σε καλή κατάσταση και τις επόμενες δεκαετίες». 

argolida1_1_
argolida4_1_
argolida6_1_
argolida7_1_