Παύλος Μαρινάκης: "Αδιανόητη, σε ένα κανονικό κόμμα δεν θα παρέμενε ούτε λεπτό" - Η ανάρτηση του Πολάκη για τον ξυλοδαρμό του CEO της Cepal που προκάλεσε την αντίδρασή του
Καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει
"Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Πολάκης δεν θα παρέμενε ούτε λεπτό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Η αντίδραση του Παύλου Μαρινάκη στην ανάρτηση του Πολάκη
«Πριν από λίγη ώρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης προέβη σε μια αδιανόητη ανάρτηση, με αφορμή την άγρια επίθεση που δέχθηκε, σήμερα το πρωί, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας CEPAL Θόδωρος Αθανασόπουλος. Η ανάρτηση αυτή δεν μαζεύεται ούτε με το ετεροχρονισμένο υστερόγραφο που προσέθεσε. Το «τέρας» της βίας, όσο και αν επιμένουν, δεν είμαστε διατεθειμένοι, ούτε ως πολιτεία, ούτε ως κοινωνία, να το συνηθίσουμε. Σε ένα κανονικό κόμμα ο κ. Πολάκης δεν θα παρέμενε ούτε λεπτό, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες συμπεριφορές είναι «ακόμα μία ημέρα στη δουλειά», ασχέτως αν αυτό κάνουν ότι δεν το βλέπουν όσοι οραματίζονται «προοδευτική διακυβέρνηση» με τους εκπροσώπους της οπισθοδρόμησης και του τυφλού μίσους. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία ότι θα εντοπίσει τους δράστες αυτής της φρικαλέας επίθεσης και θα τους οδηγήσει στη Δικαιοσύνη»
Πριν από λίγη ώρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης προέβη σε μια αδιανόητη ανάρτηση, με αφορμή την άγρια επίθεση που δέχθηκε, σήμερα το πρωί, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας CEPAL Θόδωρος Αθανασόπουλος. pic.twitter.com/b5Th7XcT1E
— Pavlos Marinakis (@pavlmarin) March 3, 2026
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον ξυλοδαρμό του CEO της Cepal που προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Μαρινάκη
«ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!
Τα κοράκια των φαντς έχουν φτάσει τον κόσμο στα όριά του και θα δούμε άγρια πράγματα πλέον από την απόγνωση!
CEPAL, είναι η εισπρακτική της ALFA BANK και ο Αθανασόπουλος ο επικεφαλής!
Χρειάζεται πολιτική λύση τώρα .Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διατυπώσει πρόταση για το ιδιωτικό χρέος .Ο Μητσοτάκης απλά κρατάει το φανάρι στις Τράπεζες που είναι πίσω ΚΑΙ από τα φαντς και τους σέρβισερς!!!».
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο CEO της Cepal, Θεόδωρος Αθανασόπουλος
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο διευθύνων σύμβουλος της Cepal, Θεόδωρος Αθανασόπουλος. «Η εταιρεία CEPAL επιβεβαιώνει ότι σήμερα το πρωί ο Διευθύνων Σύμβουλος, κος Θ. Αθανασόπουλος δέχθηκε επίθεση από άτομα αγνώστων στοιχείων. Είναι καλά στην υγεία του. Η εταιρεία καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας. Τέτοιου είδους ενέργειες δεν έχουν θέση σε μια ευνομούμενη κοινωνία. Συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρμόδιες ελληνικές αρχές για τη διερεύνηση του περιστατικού» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.
En