Νατσιός μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: Δεν μου απάντησε ευθαρσώς για την ενεργοποίηση του ενιαίου αμυντικού δόγματος Ελλάδας-Κύπρου, το άφησε θολό (Εικόνες)
Τι συζητήθηκε
Συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Δημήτρης Νατσιός υποστήριξε ότι ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη "για ποιο λόγο μας χαρακτηρίζετε πατριώτες της φακής" με τον πρωθυπουργό να του απαντάει ότι δεν εννοούσε τη Νίκη
Λιγότερο από μισή ώρα κράτησε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο της Νίκης Δημήτρη Νατσιό, στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή. Συνομιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της Νίκης υποστήριξε ότι «είπα του πρωθυπουργού ότι έχουμε ένα κοινό. Έχουμε δύο κόρες και ένα γιο. Παντρεύω το γιο μου το καλοκαίρι, όπως κι αυτός». Στη συνέχεια ανέφερε ότι τον ρώτησε «για την ενεργοποίηση του ενιαίου αμυντικού δόγματος. Δεν μου απάντησε ευθαρσώς, το άφησε θολό».
Διαβάστε: Τετ α τετ Μητσοτάκη - Νατσιού για τη Μέση Ανατολή: "Οι προσπάθειες επαναπατρισμού Ελλήνων είναι εξαιρετικά σύνθετες - "Να ενεργοποιηθεί και πάλι το ξεχασμένο αμυντικό δόγμα Ελλάδας & Κύπρου"
Διαβάστε: Τετ α τετ Μητσοτάκη - Νατσιού για τη Μέση Ανατολή: "Οι προσπάθειες επαναπατρισμού Ελλήνων είναι εξαιρετικά σύνθετες - "Να ενεργοποιηθεί και πάλι το ξεχασμένο αμυντικό δόγμα Ελλάδας & Κύπρου"
Ακόμη ο πρόεδρος της Νίκης τόνισε ότι ρώτησε τον πρωθυπουργό και για τις οικονομικές συνέπειες της ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντάει ότι «υπάρχει επάρκεια σε όλα». Ταυτόχρονα, όπως είπε ο κ. Νατσιός στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες εξέφρασε στον κ. Μητσοτάκη την ανησυχία του για τον τουρισμό «όταν υπάρχουν ακοές πολέμου» με τον πρωθυπουργό να του απαντάει προβλέπει πως θα σταματήσει ο πόλεμος. Τέλος τον ρώτησε «για ποιο λόγο μας χαρακτηρίζετε πατριώτες της φακής» με τον πρωθυπουργό να του απαντάει ότι δεν εννοούσε τη «Νίκη».



En