Δένδιας: Η παρουσία Μακρόν στην Κύπρο και την Κρήτη υπογραμμίζει τη σημασία της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδας-Γαλλίας
Η ανάρτηση του
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, τόνισε τη σημασία της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδας - Γαλλίας
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, υποδέχθηκε σήμερα, στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και στη συνέχεια ανήρτησε στο Χ: Η παρουσία του Προέδρου Μακρόν σήμερα στην Κύπρο και την Κρήτη, καθώς και του αεροπλανοφόρου Charles de Gaulle στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, στέλνει ένα σαφές μήνυμα: Υπογραμμίζει τη σημασία της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδας - Γαλλίας, καθώς και το ισχυρό ενδιαφέρον της μεγαλύτερης στρατιωτικής δύναμης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περιοχή.
Η ανάρτηση του Νίκου Δένδια
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μακρόν κατά την επιστροφή του από την Κύπρο, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, επισκέφθηκε το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle που βρίσκεται ανοικτά της Κρήτης.
Υποδέχθηκα στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη #Σούδα τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν @EmmanuelMacron, ο οποίος κατά την επιστροφή του από την Κύπρο θέλησε να επισκεφτεί το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle που βρίσκεται ανοικτά της Κρήτης.
— Nikos Dendias (@NikosDendias) March 9, 2026
Η παρουσία του Προέδρου Μακρόν σήμερα… pic.twitter.com/BSGBOqzpQP
En