Του Γιώργου Σιαδήμα 

Άτυπο Γενικό Λογιστήριο έχει εγκατασταθεί στην Συγγρού αφού κάθε μέρα στελέχη της ΝΔ, περνάνε από κόσκινο κάθε μέτρο που έρχεται από την πλευρά της κυβέρνησης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας έχει τη γενική εποπτεία ενώ σύμφωνα μέχρι τους τώρα υπολογισμούς στενός συνεργάτης του Αντώνη  Σαμαρά που έχει εικόνα θεωρεί ότι " τα νούμερα δεν βγαίνουν και ότι η κυβέρνηση φέρνει νέο μνημόνιο χωρίς μάλιστα να φτάνουν τα χρήματα .." 

Πάντως ανεξάρτητα από αυτό χθες το μεσημέρι έγινε κλειστή σύσκεψη στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά όπου εκτός των άλλων το παρών έδωσε και ο στενός του συνεργάτης και τέως βουλευτή του κόμματος, Χρύσανθος Λαζαρίδης ενώ παραβρέθηκε και ο Σταύρος Παπασταύρου που μέχρι το προηγούμενο διάστημα, πριν αλλάξει η κυβέρνηση, κρατούσε τις επαφές με ευρωπαίους αξιωματούχους και έχει εικόνα γύρω από τις διαπραγματεύσεις.

Στη Συγγρού έχουν αποφασίσει να μην αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν από εδώ και πέρα, δηλαδή να αναδεικνύουν τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα. Εκτός και αν τους προλάβουν οι εξελίξεις..