Περίπου 70 απολυμένοι συμβασιούχοι του ΟAEE μπήκαν το πρωί στο υπουργείο Εργασίας και έφτασαν μέχρι τον 7ο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων με στόχο να τον συναντήσουν.

Συμβολική κατάληψη στο γραφείο του Δημήτρη Στρατούλη στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν από το πρωί απολυμένοι συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ, διεκδικώντας την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων που τους αποκαθιστούν στις θέσεις εργασίας τους.  Να συναντηθεί μαζί τους δεσμεύτηκε ο υπουργός, που ήταν προσκεκλημένος το πρωί στην ΕΡΤ. 

Ο Δημήτρης Στρατούλης δεν βρισκόταν στο γραφείο του εκείνη την ώρα,ενώ οι απολυμένοι συμβασιούχοι του Οργανισμού παραμένουν στο υπουργείο έχοντας καταλάβει μέρος του 7ου ορόφου. Οι απολυμένοι συμβασιούχοι του ΟΑΕΕ βρίσκονται ήδη για πέμπτη εβδομάδα σε κινητοποιήσεις οι οποίες ξεκίνησαν με την κατάληψη του κτιρίου της διοίκησης του Οργανισμού με πάγιο αίτημά τους την επαναπρόσληψή τους, σύμφωνα και με δικαστικές αποφάσεις που τους δικαιώνουν. 

Οι ίδιοι, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο υπουργείο Εργασίας μέχρι να καταφέρουν να συναντήσουν τελικά τον υπουργό και να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους.