Μαρινάκης για ομιλία Ανδρουλάκη: "Ο χρόνος για τον πρόεδρό του ΠΑΣΟΚ έχει σταματήσει πολλές δεκαετίες πίσω"
Αιχμές κατά Ανδρουλάκη
"Η κοινωνία ζητά σταθερότητα, προοπτική και ακόμα περισσότερες πολιτικές με αποτέλεσμα, όπως αυτές που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη", υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης
«Είναι λυπηρό, αλλά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και με τη σημερινή (27/03) ομιλία του απέδειξε ότι δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει στον κόσμο και πέραν πάσης αμφιβολίας δεν έχει κατανοήσει ακόμα τις αιτίες που οδήγησαν την Ελλάδα στην κρίση», επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για την ομιλία που απηύθυνε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανοίγοντας τις εργασίες του τακτικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε: Παύλος Μαρινάκης για υποκλοπές:"Η αντιπολίτευση θέλει να μετατρέψει τη χώρα σε απέραντο δικαστήριο"
Μαρινάκης: "Οι πολίτες ”χόρτασαν” από ανέξοδες υποσχέσεις"
Συνεχίζοντας, ο κ. Μαρινάκης πρόσθεσε: «Η χώρα δεν αντέχει άλλο την αναπαραγωγή συνθημάτων του προηγούμενου αιώνα, ούτε χρειάζεται ένα νέο ”πρόγραμμα Θεσσαλονίκη” σε πράσινη απόχρωση. Οι πολίτες ”χόρτασαν” από ανέξοδες υποσχέσεις. Η κοινωνία ζητά σταθερότητα, προοπτική και ακόμα περισσότερες πολιτικές με αποτέλεσμα, όπως αυτές που εφαρμόζει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και καταλήγοντας σημειώνει ότι: «Τελικά, το μεγαλύτερο πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ότι έχει κολλήσει η βελόνα, αλλά ότι ο χρόνος για τον πρόεδρό του έχει σταματήσει πολλές δεκαετίες πίσω».
En