Μαρινάκης για Καραμανλή: "Υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας, άρα δεν υπάρχει λόγος διαγραφής" - Το σχόλιο για Παπακώστα
Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
"Υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας, άρα δεν υπάρχει λόγος διαγραφής" ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης βάζοντας τέλος στα σενάρια διαγραφής του Κώστα Αχ. Καραμανλή
Τέλος στα σενάρια περί διαγραφής του Κώστα Αχ. Καραμανλή, με φόντο τη φερόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, έβαλε ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα διαγραφής του.
Διαβάστε: Μαρινάκης για ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή: Ίσως πρέπει να δούμε μείωση του αριθμού των βουλευτών (Βίντεο)
Όσον αφορά στην Κατερίνα Παπακώστα που δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για την εμπλοκή του ονόματός της, ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως καλό είναι όλοι το συντομότερο να τοποθετηθούν και πως δεν γνωρίζει αν είναι ή όχι αθώα. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του κτηνοτρόφου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με την Κατερίνα Παπακώστα λέγοντας πως έως προχθες «την είχα καταδικάσει», ωστόσο θα πρέπει να αποκτήσουμε τη συνολική εικόνα.
Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Όταν την έχουμε (την εικόνα) θα τοποθετηθούμε, γιατί ποινικά θα τοποθετηθεί η δικαιοσύνη».
Διαβάστε: Μαρινάκης για ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή: Ίσως πρέπει να δούμε μείωση του αριθμού των βουλευτών (Βίντεο)
Μαρινάκης: Δεν τίθεται θέμα διαγραφής Καραμανλή
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας, άρα δεν υπάρχει λόγος διαγραφής» και πρόσθεσε πως και αυτή η περίπτωση έχει τις πτυχές της. Σχετικά με τη δήλωση του Κώστα Καραμανλή, σχολίασε ότι είναι μια «σωστή δήλωση ανάληψης ευθύνης χωρίς να συνεπάγεται ενοχή».Όσον αφορά στην Κατερίνα Παπακώστα που δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα για την εμπλοκή του ονόματός της, ο Παύλος Μαρινάκης τόνισε πως καλό είναι όλοι το συντομότερο να τοποθετηθούν και πως δεν γνωρίζει αν είναι ή όχι αθώα. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του κτηνοτρόφου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με την Κατερίνα Παπακώστα λέγοντας πως έως προχθες «την είχα καταδικάσει», ωστόσο θα πρέπει να αποκτήσουμε τη συνολική εικόνα.
Καταλήγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Όταν την έχουμε (την εικόνα) θα τοποθετηθούμε, γιατί ποινικά θα τοποθετηθεί η δικαιοσύνη».
En