Επίσκεψη Δένδια στη Ξάνθη: "Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων διαφυλάττουν την ακεραιότητα της πατρίδας μας" (Εικόνες)
Αντάλλαξε ευχές με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε επίσης τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμονα, στον οποίο ευχήθηκε για την εορτή του Πάσχα
Την έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης (ΑΣΔΙΘ) «Θράκη» στην Ξάνθη επισκέφτηκε το Μεγάλο Σάββατο (11/04) ο Νίκος Δένδιας υπογραμμίζοντας την προσφορά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων καθημερινά, ακόμη και αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα. Να γίνεται αντιληπτό τι προσφέρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας στη χώρα, στο μέλλον της, στο αίσθημα ασφάλειας, στη δυνατότητα του καθενός να είναι στο σπίτι του, να πάει το βράδυ ήσυχος στην Ανάσταση, να τσουγκρίσει με ασφάλεια το αυγό με την οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας. Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκε ο διοικητής της ΑΣΔΙΘ αντιστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος.
Δένδιας στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων: "Θέλω να υπογραμμίζω την προσφορά σας προς την ελληνική κοινωνία"
«Εσείς, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων είστε αυτοί που διαφυλάττουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, ανεξάρτητα ποιες είναι αυτές οι ημέρες, αν είναι άγιες ή δεν είναι, την ακεραιότητα της πατρίδας. Με την παρουσία μου, κάθε χρόνο, σε μία από τις ακριτικές περιοχές της χώρας, θέλω να υπογραμμίζω την προσφορά σας προς την ελληνική κοινωνία. Να γίνεται αντιληπτό τι προσφέρουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας στη χώρα, στο μέλλον της, στο αίσθημα ασφάλειας, στη δυνατότητα του καθενός να είναι στο σπίτι του, να πάει το βράδυ ήσυχος στην Ανάσταση, να τσουγκρίσει με ασφάλεια το αυγό με την οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας.
Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα με τα στελέχη, τα οποία και ευχαρίστησε για την υπηρεσία τους στην πατρίδα. «Σας ευχαριστώ θερμότατα γι' αυτό που κάνετε, εκ μέρους και της κυβέρνησης, αλλά νομίζω και του ελληνικού λαού» είπε. «Κυρίως», πρόσθεσε, «θα ήθελα να σας εκφράσω την αγάπη, την εμπιστοσύνη, τον θαυμασμό, την εκτίμησή του και τις θερμότερες ευχές σε εσάς, στις οικογένειές σας, σε όλους, για Καλή Ανάσταση».
Σημειώνεται πως, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας υποδέχθηκε στην έδρα της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Θράκης (ΑΣΔΙΘ) «Θράκη» στην Ξάνθη, ο διοικητής της ΑΣΔΙΘ αντιστράτηγος Παναγιώτης Καβιδόπουλος. Στο πλαίσιο της επίσκεψης ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε επίσης τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου Παντελεήμονα, στον οποίο ευχήθηκε για την εορτή του Πάσχα.
En