Παραμένει στην επικαιρότητα το ζήτημα της πρόσληψης του Μακάριου Λαζαρίδη στο Υπουργείο Παιδείας το 2007, με τον ίδιο να παρουσιάζει νωρίτερα σήμερα (14/04) το πτυχίο του σε ζωντανή μετάδοση, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο OPEN, ο κ. Λαζαρίδης υποστήριξε πως αποφοίτησε το 1992 από το κολέγιο που σπούδασε, δείχνοντας on air το πτυχίο του. Αργότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας πως το κολέγιο στο οποίο αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης ότι σπούδασε, έχει ιδρυθεί το 1991.

Διαβάστε: Μακάριος Λαζαρίδης - Έδειξε το πτυχίο του onair: "Αποφοίτησα το 1992, ήταν ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα σπουδών, ο διορισμός μου το 2007 ήταν νόμιμος" (Εικόνα & βίντεο)

Βέβαια, επισημαίνεται πως στην επίσημη σελίδα του Southeastern Europe αναφέρεται ως έτος ίδρυσής του το 1982, αν και ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει πως το κολλέγιο ιδρύθηκε το 1991. Πιο αναλυτικά, ο κ. Κασσελάκης έγραψε τα εξής στην ανάρτησή του: «Εντάξει, δεν ξέρω πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει. Μας λέει ότι σπούδασε για 4 χρόνια, αποφοιτώντας το 1992. Έλα μου που το εργαστήρι ιδρύθηκε στο Delaware το 1991! Δείτε από τα επίσημα αρχεία της πολιτείας. Πόσα ψέματα πλέον! Πού σπούδαζε μέχρι το 1991;», κατέληξε ο κ. Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για το κολέγιο στο οποίο σπούδασε ο Μακάριος Λαζαρίδης