Ελληνική Λύση: Εμείς αποκαλύψαμε την υπόθεση Λαζαρίδη τον Απρίλιο του 2025
Τι αναφέρει το γραφείο Τύπου του κόμματος
"Και στην υπόθεση Λαζαρίδη μόνοι μας φωνάζαμε επί έναν ολόκληρο χρόνο", ανέφερε η Ελληνική Λύση
«Να υπενθυμίσουμε στην αντιπολίτευση ότι και αυτή τη ζοφερή υπόθεση (όπως και το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ που αποκαλύπταμε από το 2020 ή το έγκλημα στα Τέμπη κλπ), την αποκάλυψε η Ελληνική Λύση τον Απρίλιο του 2025», υπογράμμισε η Ελληνική Λύση, αναφερόμενη στο ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με το πτυχίο του Μακάριου Λαζαρίδη.
Διαβάστε: Νέα επίθεση Πολάκη κατά Λαζαρίδη: "Έδωσα εντολή για αγωγή για συκοφαντία και εξύβριση" (Εικόνες)
Ελληνική Λύση: "Μόνοι μας φωνάζαμε"
Αναλυτικότερα, η Ελληνική Λύση τόνισε: «Να υπενθυμίσουμε το πολύ απλό γεγονός, ότι το "κακό" δεν είναι να μην έχεις πτυχίο. Κακό είναι το να μην έχεις πτυχίο και να παίρνεις τη θέση κάποιου πτυχιούχου που δικαιούται αξιοκρατικά να πάρει τη θέση αυτή», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, αναφερόμενη στον Μακάριο Λαζαρίδη».Παράλληλα, το γραφείο Τύπου του κόμματος υποστήριξε πως: «Να υπενθυμίσουμε δε στην αντιπολίτευση ότι και αυτή τη ζοφερή υπόθεση (όπως και το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ που αποκαλύπταμε από το 2020 ή το έγκλημα στα Τέμπη κλπ), το αποκάλυψε η Ελληνική Λύση τον Απρίλιο του 2025. Και στην υπόθεση Λαζαρίδη μόνοι μας φωνάζαμε επί έναν ολόκληρο χρόνο και σήμερα έρχονται άπαντες για να καπηλευτούν την πολιτική μας δράση…».
Μακάριος Λαζαρίδης: Έδειξε το πτυχίο του onair
Υπενθυμίζεται πως ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μακάριος Λαζαρίδης, έδωσε απαντήσεις στις επιθέσεις της αντιπολίτευσης, περί της ύπαρξης ή μη πτυχίου του, μιλώντας στο Open, ξεκαθαρίζοντας ότι «το 1987 έκανα μία συνειδητή επιλογή, σε ηλικία 18 ετών, να σπουδάσω σε ένα κολέγιο, στο κολέγιο of the Southern Eastern Europe, ένα από τα δύο μεγαλύτερα κολέγια τότε στην Ελλάδα. Αποφοίτησα το 1992, αυτό είναι το πτυχίο μου».
En