Ένα πιθανό ναι στο δημοψήφισμα θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με νέο ερώτημα "ρήξη ή νέο μνημόνιο" τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη στην "Κοινωνία ώρα Mega".

"Αν ο ελληνικός λαός αποφασίσει να αυτοκτονήσει και δώσει ένα ναι στο δημοψήφισμα αυτή την Κυριακή, στο οποίο εγώ δεν δίνω καμία πιθανότητα ο ελληνικός λαός στη συντριπτική του πλειοψηφία θα πει όχι τότε πραγματικά περιχαρής ο κ. Σόιμπλε και ο κ. Ντάισελμπλουμ και ο κ. Ντράγκι και ο οποιοσδήποτε άλλος μέσα στην κοινωνία μπορούν πραγματικά να πανηγυρίσουν ότι αυτή την επαίσχυντη συμφωνία που την έχει τουιτάρει και στον προσωπικό του λογαριασμό και ο κ. Γιούνκερ που καταστρέφει όλες τις παραγωγικές και κοινωνικές πράξεις θα γίνει νόμος του κράτους το είπε χθες και ο πρωθυπουργός", επισήμανε.

Και πρόσθεσε: "Κατά την άποψή μου εκτιμώ ότι θα περάσει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αφού η κυβέρνηση δεν μπορεί να περάσει αυτό το νόμο θα παραιτηθεί η κυβέρνηση, το είπε ευθαρσώς ο πρωθυπουργός, θα έχουμε δηλαδή εκλογές, και θα πάμε στον ελληνικό λαό και το ερώτημα των εκλογών θα είναι ρήξη ή νέο μνημόνιο".