Του Γιώργου Σιαδήμα

Κοινό μέτωπο εναντίον του " ΟΧΙ " φαίνεται πως δημιουργείται τις τελευταίες ώρες, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ, Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου και ΔΗΜΑΡ είναι σε ανοιχτή γραμμή για να επικρατήσουν οι δυνάμεις της Ευρώπης και του ευρώ στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Όπως είναι φυσικό η ΝΔ θα σηκώσει το βάρος της ενημέρωσης και της ενεργοποίησης των πολιτών εν όψει του δημοψηφίσματος. Μάλιστα χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στη Συγγρού ευρεία σύσκεψη όπου ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να καταρτίσουν λίστες με εκλογικούς αντιπροσώπους για τα εκλογικά τμήματα ενώ ενημερώθηκαν πως υπάρχει συνεργασία και με άλλες πολιτικές δυνάμεις που επιθυμούν την παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην ευρωζώνη.

Από την άλλη το απόγευμα στο Σύνταγμα θα πραγματοποιηθεί ακόμα μια συγκέντρωση των υποστηρικτών του " Μένουμε Ευρώπη " με τις προβλέψεις να μιλούν για την μεγαλύτερη συμμετοχή των πολιτών έως σήμερα.

Η Συγγρού πάντως θα συνεχίσει την ενημέρωση των πολιτών μέσω της παρουσίας γαλάζιων βουλευτών σε κάθε γωνία της Ελλάδας ενώ προγραμματίζονται και νέες συγκεντρώσεις στην έδρα κάθε περιφέρειας το απόγευμα της Πέμπτης.

Το μεγάλο στοίχημα όμως για τη ΝΔ, θα είναι η μεγάλη εκδήλωση την Παρασκευή στην Αθήνα, δυο 24ωρα δηλαδή πριν ανοίξουν οι κάλπες, όπου θα κριθεί το μέλλον της Ελλάδας.