Κακλαμάνης για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά: "Θεωρώ ότι είναι λάθος" - Η μπηχτή για το "νέο" κόμμα Τσίπρα (Βίντεο)
Οι προοπτικές της ΝΔ ενόψει εκλογών
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο δημιουργία κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά, ο Πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης δήλωσε πως "στεναχωρήθηκε όταν διεγράφη από τη ΝΔ" καθώς είχε συμπορευθεί πολιτικά και φιλικά με τον πρώην πρωθυπουργό
Κακλαμάνης για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο δημιουργία κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά δήλωσε πως στεναχωρήθηκε όταν διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία καθώς είχε συμπορευθεί πολιτικά και φιλικά με τον πρώην πρωθυπουργό, ωστόσο τόνισε ότι εάν δημιουργήσει κόμμα θα αντιπαρατεθεί μαζί του γιατι είναι υποχρεωμένος να στηρίξει την παράταξή του. «Όταν διεγράφη ο Αντώνης δημόσια όπως ενθυμείστε, είπα ότι στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Και αν μπορούσα να είχα προλάβει και από τις δύο πλευρές θα το είχα κάνει. Στεναχωρήθηκα πολύ. Σίγουρα σας λέω ότι και πάλι θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ, αλλά εξίσου ξεκάθαρα σας λέω ότι αν γίνει πράξη θα αντιπαρατεθώ μαζί του. Θεωρώ ότι είναι λάθος. Είμαι υποχρεωμένος να στηρίξω το κόμμα.» Ερωτηθείς εάν θα πάρει κόσμο από τη Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πολύ λιγότερο απ όσο πιστεύουν κάποιοι».
En