Μαρινάκης στο parapolitika.gr για Ασημακοπούλου και την υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων: "Δεν θα τους διαγράψουμε, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας"
Τι είπε
"Δεν μπορει να αντιμετωπίζονται ως έμποροι ναρκωτικών και σωματέμποροι, επειδή καταδικάστηκαν για την ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων κάτι που συμβαίνει κατά κόρον σε προεκλογικές περιόδους", ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης
«Δεν απειλείται η διαδικασία των εκλογών. Σε πολιτικό επίπεδο μιλάμε για την αποστολή ενός mail» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτηση του parapolitika.gr για την καταδίκη από το τριμελές πλημμελειοδικείο των 4 στελεχών της ΝΔ, με φόντο την υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και τη διαρροή προσωπικών δεδομένων. «Διαχωρίζω το ποινικό σκέλος από το πολιτικό κι άλλωστε ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, ωστόσο δεν μπορει να αντιμετωπίζονται ως έμποροι ναρκωτικών και σωματέμποροι, επειδή καταδικάστηκαν για την ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων κάτι που συμβαίνει κατά κόρον σε προεκλογικές περιόδους» συνέχισε.
Σε άλλη δε ερώτηση του parapolitika.gr για το εάν πρόκειται να αποπεμφθουν από το κόμμα μετά τις σημερινές εξελίξεις απάντησε: «Δεν θα τους διαγράφουμε για όνομα του Θεού».
Σε άλλη δε ερώτηση του parapolitika.gr για το εάν πρόκειται να αποπεμφθουν από το κόμμα μετά τις σημερινές εξελίξεις απάντησε: «Δεν θα τους διαγράφουμε για όνομα του Θεού».
En