«Όταν κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν 17 κόμματα μαζί, δεν υπήρχε ένα ενιαίο όραμα και ένας ενιαίος στόχος. Ο κ. Τσίπρας τώρα έχει κάνει ένα άλλο κόμμα με ένα ενιαίο όραμα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θωμάς Μόσχος στα Παραπολιτικά 90,1. Ο τομεάρχης Αγροτικής ανάπτυξης της ΕΛ.Α.Σ. σημείωσε ότι δεν συμφωνεί πλέον με την κατεύθυνση που έχει το ΜέΡΑ25, ενώ υποστήριξε ότι η ΕΛ.Α.Σ. έχει να αντιμετωπίσει τον κ. Μητσοτάκη και όχι το ΠΑΣΟΚ. Όπως είπε: «Αν ο κ. Ανδρουλάκης θεωρεί ότι ο κ.Τσίπρας είναι ίδιος με την ΝΔ εγώ μέχρι στιγμής έχω αντιληφθεί ότι το 90% των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έχουν φύγει έχουν πάει στη ΝΔ δεν έχουν πάει κάπου αλλού. Εγώ βλέπω το ΠΑΣΟΚ να ταυτίζεται με τη ΝΔ».

Διαβάστε: Θεοδωράκης για ΕΛΑΣ: "Είμαστε όλοι φαντάροι, χωρίς εξασφαλισμένα γαλόνια" - Τι είπε για τον Πολάκη (Βίντεο)

Μόσχος στα Παραπολιτικά 90,1: Η ΕΛΑΣ έχει να αντιμετωπίσει τον Μητσοτάκη και όχι το ΠΑΣΟΚ 

Αναλυτικότερα, ο Θωμάς Μόσχος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (25/6) στην εκπομπή «Απέναντι μικρόφωνα» με τους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή και αρχικά ερωτηθείς πως από το ΜέΡΑ25 βρέθηκε στο κόμμα του κ. Τσίπρα, είπε: «Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Όταν κυβέρνησε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν 17 κόμματα μαζί, προσπαθούσε ο κ.Τσίπρας να συντονίσει την κυβέρνηση και είχε προβλήματα από το ένα κόμμα και από το άλλο δηλαδή ήταν αυτό που λέμε ότι υπήρχε πολυφωνία, δεν υπήρχε ένα ενιαίο κόμμα, ένα ενιαίο όραμα και ένας ενιαίος στόχος ώστε να φτάσει εκεί που πρέπει. Δεν μπορεί ο ένας να βγαίνει να λέει «θέλω μετανάστες» και ο άλλος να βγαίνει να λέει «δεν θέλω μετανάστες» ή ο ένας να λέει «υπέγραψε να σώσουμε τις τράπεζες» ο άλλος να λέει «μην υπογράφεις». Να σε πολεμάνε οι έξω να σε πολεμάνε οι μέσα, αυτό είχε να αντιμετωπίσει ο κ. Τσίπρας όταν ήταν πρωθυπουργός, εγώ θεωρώ ότι τότε ανταποκρίθηκε καλά γιατί μέσα από όλο αυτό κράτησε τη χώρα όρθια. Πέρασε εκείνο, ο κ. Τσίπρας τώρα έχει κάνει ένα άλλο κόμμα, είναι ένα ενιαίο κόμμα με ένα ενιαίο όραμα, τώρα γράφεται ακριβώς η πολιτική».

Συμπλήρωσε δε ότι: «Με τον κ.Βαρουφάκη πλέον δεν συμφωνώ με την κατεύθυνση που έχει το κόμμα, γιατί αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς κατευθύνεται». Όπως είπε στη συνέχεια: «Ο κ.Τσίπρας είναι ο μόνος πολιτικός που μας άκουσε εμάς τους αγρότες. Έχω μιλήσει με πολλούς και δεν μας άκουσε κανένας».

Καταλήγοντας, ο τομεάρχης Αγροτικής ανάπτυξης της ΕΛ.Α.Σ. ερωτηθείς αν η ΕΛ.Α.Σ. είναι σε αντιπαράθεση με το ΠΑΣΟΚ και τον κ. Ανδρουλάκη, είπε: «Αυτό που έχει να αντιμετωπίσει η ΕΛ.Α.Σ. είναι ο κ.Μητσοτάκης και όχι το ΠΑΣΟΚ. Τώρα αν ο κ. Ανδρουλάκης θεωρεί ότι ο κ.Τσίπρας είναι ίδιος με την ΝΔ εγώ μέχρι στιγμής έχω αντιληφθεί ότι το 90% των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έχουν φύγει έχουν πάει στη ΝΔ δεν έχουν πάει κάπου αλλού. Δεν βλέπω το ΠΑΣΟΚ να βλέπει τον κ.Τσίπρα και την ΕΛ.Α.Σ. σαν ΝΔ, βλέπω το ακριβώς αντίθετο, εγώ βλέπω να ταυτίζεται με τη ΝΔ».