Ένας αρχηγός όμηρος , των διαθέσεων των στελεχών του, είναι πλέον ο Αλέξης Τσίπρας, ανήμπορος να αντιδράσεις στις ορέξεις τους.

Ο Τσίπρας ενώ ξέρει πως η Τασία Χριστοδουλοπούλου, δεν έκανε καλά την δουλειά της, και άφησε εκτεθειμένη την Ελλάδα, την επιβράβευσε βάζοντας την στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα έχει στην πρώτη θέση τον Θοδωρή Δρίτσα στην Α΄Πειραιά, όπου είναι σύζυγος της. Δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας, την ώρα που λέει πως θα ξεμπερδέψει με το παλιό, συνεχίζει να στηρίζει την οικογενειοκρατία, ενώ επιβραβεύει αυτούς που δεν έκαναν καλά την δουλειά τους.

Το προηγούμενο μάλιστα διάστημα το ζεύγος Δρίτσα απειλούσε τον Τσίπρα με αποχώρηση. Φαίνεται πως κάπου εκεί, έκλεισε και το deal, που είχε να κάνει με την Τασία στο Επικρατείας και την εκ νέου υποψηφιότητα Δρίτσα, ο οποίος αρχικά δεν ήθελε να είναι υποψήφιος. Ένας αρχηγός έρμαιο των χειρότερων επιλογών του.

Διευκρινιστική δήλωση εξέδωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου μετά τον σαλό που προκλήθηκε μετά τα όσα υποστήριξε για τους πρόσφυγες και τα νησιά που πλούτισαν. 

Η συγκεκριμένη δήλώση μάλιστα κρύβει πολύ παρασκήνιο αφού σύμφωνα με πληροφορίες μεσολάβησε παρέμβαση της Κουμουνδούρου.

Διαβάστε τη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου:

Είναι σαφές ότι η επιλεκτική χρήση αποσπάσματος από χτεσινή μου συνέντευξη στο the pressproject έχει ως μοναδική στόχευση να φέρουν σε αντιπαράθεση  τους κατοίκους των νησιών με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η καταγγελία για παράνομο πλουτισμό σε βάρος των προσφύγων αφορά στους επιτήδειους και έχει επανειλημμένα φιλοξενηθεί ως είδηση στα ΜΜΕ και σίγουρα δεν αφορά στη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των νησιών. Αυτοί που εκτελούν συμβόλαια πολιτικού  bullying συστηματικά σε βάρος του προσώπου μου, το κάνουν ακούραστα επτά μήνες, γιατί  υπάρχουν πρόθυμοι να το αναπαράγουν.  Η ΝΔ και τα στελέχη της δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη νέα αθλιότητα, όπως έκαναν και στο παρελθόν.

Διαβάστε τη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις