Είναι προφανές ότι η ΝΔ -το παλαιό- δεν θέλει να παραδεχτεί ότι υπηρετούσε ένα σύστημα διαπλοκής, είπε  στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ  90,1 ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, σχολιάζοντας τις αναφορές Μεϊμαράκη στον ίδιο και τον κ. Φλαμπουράρη και την εμπλοκή τους σε υποθέσεις διαφθοράς.
Μιλώντας στον Σεραφείμ Κοτρώτσο τόνισε ότι στρατηγική της ΝΔ είναι να δείξουν πως όλοι είναι ίδιοι και πως δεν είναι μόνο αυτοί διαπλεκόμενοι.Ο κ. Κατρούγκαλος είπε πως " θέλουν να μας κάνουν σαν και αυτούς και σε αυτό σκοπεύει η δημιουργία της μεγάλης συμμαχίας μετεκλογικά που υποστηρίζει η ΝΔ".
Ερωτηθείς εάν υπάρχει ή όχι ηθικό ζήτημα υπουργός να παίρνει έργα του δημοσίου, τόνισε ότι αν ο Αλέκος Φλαμπουράρης ή οποιοσδήποτε υπουργός έκανε δουλειές με το δημόσιο είναι απαράδεκτο καθώς κάτι τέτοιο προσκρούει στο Σύνταγμα. Σημείωσε πως η σύμβαση κυρώθηκε στην εταιρία το 2014 αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει θέμα ηθικής τάξης για τον κ. Φλαμπουράρη χαρακτηρίζοντας κατασκευασμένη την υπόθεση.
Για την συμφωνία με τους δανειστές ανέφερε  πως  ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να σεβαστεί την συμφωνία που υπέγραψε με τους εταίρους.
Ερωτηθείς για ενδεχόμενες συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε πως είναι ένα σενάριο που προσωπικά ο ίδιος θα ήθελε να αποφευχθεί.

 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ 17 09 by Parapolitika.Gr on Mixcloud