Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης τολμάει να επικοινωνήσει με τους πολίτες μέσω ενός πολύ εξειδικευμένου κοινωνικού μέσου δια δικτύωσης, το Linkedin.

infographic

Με περισσότερους από 900000 ενεργούς χρήστες στην Ελλάδα, το Linkedin απευθύνεται σε επαγγελματίες, αποτελεί πλατφόρμα στοχευμένης επικοινωνίας.

Στο μήνυμα του ο κ Μητσοτάκης ενημερώνει τους πολίτες για την πολιτική του άποψη, για την ανάγκη συμμαχιών αλλά και την σπουδαιότητα αυτής της εκλογικής μάχης.

Αναλυτικά το μήνυμα:
θα ήθελα να σου πω την άποψή μου για τις ερχόμενες εκλογές, την οποία αν θέλεις, λαμβάνεις υπόψιν. Σίγουρα συμφωνείς για το ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση μεγάλης αποδοχής που θα μπορέσει να φέρει σε πέρας το Πρόγραμμα και να εγγυηθεί ότι η χώρα δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά Μνημόνιο. Η τελευταία Βουλή θα μπορούσε κάλλιστα να αναδείξει σταθερή κυβέρνηση συνεργασίας. Αυτό δεν έγινε λόγω της αδιαλλαξίας του ΣΥΡΙΖΑ που δεν επεδίωξε σε καμία περίπτωση συνεργασία με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που έδωσαν την πλειοψηφία των 222 υπέρ του νέου Προγράμματος. 
Οι εκλογές συνεπώς είναι η ευκαιρία ανάδειξης μιας νέας κυβέρνησης πλατιάς συνεργασίας. Μια τέτοια κυβέρνηση μπορεί να σχηματιστεί μόνο αν πρώτο κόμμα είναι η Νέα Δημοκρατία. Η πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας – έστω με μια ψήφο - είναι ο στόχος μας. Έχουμε μπροστά μας λίγες μέρες για να πείσουμε κάθε πολίτη για την ανάγκη μιας νέας κυβέρνησης με κορμό τη Νέα Δημοκρατία. Γι αυτό, αν και σε αυτές τις εκλογές δεν ζητάω σταυρό προτίμησης, ζητάω τη βοήθειά σου για να μπορέσει η χώρα και οι ζωές μας να επιστρέψουν στην κανονικότητα και τη σταθερότητα. 

Φιλικά, 
Κυριάκος