Της Σάσας Σταμάτη - Secret - Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με την παρουσία πολύ λίγων φίλων και συγγενών βαφτίστηκε την περασμένη Κυριακή, στον ιερό ναό Αγίας Σκέπης, στου Παπάγου, ο εγγονός του πρώην προέδρου της Βουλής Βύρωνα Πολύδωρα, Βύρων Γεωργίου Πολύδωρας. Για την ημέρα, ο περιχαρής παππούς επεφύλασσε μια αναφορά-ευχή προς τον εγγονό του, με πολιτικό υπονοούμενο. «Και ό,τι αφήσαμε εμείς στη μέση θα το ολοκληρώσει ο Βύρων ο Β'» είπε και όλοι ενθουσιασμένοι τον χειροκρότησαν.

Ο μπέμπης είναι δέκα μηνών και είναι ο γιος του Γιώργου και της Εβίτας Πολύδωρα. Επιθυμία των γονιών του νεοφώτιστου ήταν στο Μυστήριο να παρευρεθεί ο στενός οικογενειακός κύκλος τους κι έτσι εκεί βρέθηκαν πολύ λίγα άτομα. Ο μικρός δεν έκλαψε καθόλου, ενώ ο παππούς ήταν συγκινημένος, και μάλιστα καθ' όλη τη διάρκεια της βάφτισης δεν πήρε τα μάτια του από πάνω του. Φυσικά, από αυτή τη σημαντική ημέρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αδελφές του Γιώργου Πολύδωρα, Κωνσταντίνα και Μαργαρίτα, που είναι ξετρελαμένες με το ανιψάκι τους.

Ο Βύρων Πολύδωρας είναι γνωστό ότι από τον γάμο του με τη Μαρία Κοκολάκη έχει αποκτήσει τις δίδυμες Μαργαρίτα (που είναι ήδη παντρεμένη) και Κωνσταντίνα. Πολύ λίγοι, όμως, γνωρίζουν για τον Γιώργο, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος αδερφός τους, και αυτό γιατί έλειπε χρόνια για σπουδές στο εξωτερικό.

Η σύζυγός του, Εβίτα, κατάγεται από την Αριδαία, έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών και έκανε MBA στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ακόμα, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1, και μάλιστα έκανε την πρακτική της σε πρωινή εκπομπή του καναλιού. Αν κάποιος δεν γνωρίζει ότι είναι δημοσιογράφος, μπορεί εύκολα να θεωρήσει ότι πρόκειται για μοντέλο, λόγω των τέλειων αναλογιών της, που θυμίζουν καλλονή πασαρέλας. Στον ελεύθερο χρόνο της σχεδιάζει κοσμήματα, και όχι τυχαία, αφού ο πατέρας της, Απόστολος Θυσιάδης, ασχολείται με τα κοσμήματα, ενώ η οικογενειακή επιχείρησή τους μετράει περίπου 40 χρόνια. Σημειώνεται ότι ο γιος του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης και πρώην πρόεδρου του ελληνικού Κοινοβουλίου παντρεύτηκε με την Εβίτα την Κυριακή 20 Ιουλίου του 2004, στο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, στην παραλία της Νέας Μάκρης, ενώ στη συνέχεια είχε ακολουθήσει δεξίωση με εκλεκτούς καλεσμένους.