Εκατόν πενήνταεξι στελέχη της ΟΝΝΕΔ 2020 με νέα τους παρέμβαση αναφέρονται στις επόμενες κινήσεις τους. Συγκεκριμένα σε δήλωσή τους αναφέρουν πως "πριν λίγες μέρες καταθέσαμε τις προτάσεις μας για την πορεία της ΟΝΝΕΔ τα επόμενα χρόνια, θέλοντας να προκαλέσουμε έναν ευρύτερο κοινωνικό και παραταξιακό διάλογο. Οι προτάσεις αυτές έτυχαν ευρύτατης αποδοχής.

Σε συνάντηση που είχαμε με τον υποψήφιο για την προεδρία Βασίλη Γεωργιάδη, βρήκαμε στο πρόσωπό του έναν συνοδοιπόρο στην προσπάθειά μας αυτή, καθώς διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για τη μετεξέλιξη της υπάρχουσας παράταξης στην «ΟΝΝΕΔ που ονειρευόμαστε».

Η συμπόρευση μαζί του αποτελεί αυτονόητη συνέχεια των προσπαθειών που πολλά στελέχη της ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κάναμε όλα αυτά τα χρόνια. 
Στόχος δεν είναι απλά η εκλογή του επόμενου Προέδρου ΟΝΝΕΔ, αλλά:

  •     η δημιουργία μίας νέας πολιτικής ταυτότητας της οργάνωσης,
  •     η διαμόρφωση ευέλικτων δομών,
  •     η αποτελεσματική διασύνδεση οργάνωσης και οικονομικής – κοινωνικής βάσης,
  •        η ανάπτυξη πολιτικού λόγου για την κοινωνική – πολιτική – οικονομική ανασυγκρότηση της Ελλάδας.

Ενόψει, λοιπόν, των επικείμενων εκλογών, καλούμε όσους συμμερίζονται τις ίδιες αρχές και αξίες, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Τώρα είναι η ώρα η ψήφος μας να οδηγήσει στη μετεξέλιξη της ΟΝΝΕΔ μέσα από την εκλογή του Βασίλη Γεωργιάδη ως Προέδρου της Οργάνωσης".