Την θέση του παραιτηθέντος υφυπουργού, Παναγιώτη Σγουρίδη, αναλαμβάνει η μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. 

Πριν από λίγα λεπτά η κ. Χρυσοβελώνη ενημερώθηκε με τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα για την νέα τοποθέτησή της στην κυβέρνηση. Μάλιστα, η κ. Χρυσοβελώνη την ώρα που δεχόταν το τηλεφώνημα του πρωθυπουργού, βρίσκονταν στον αέρα του ραδιοφώνου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην ερώτηση του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου για το εάν έχει κάποιο νέο από τον πρωθυπουργό για την αντικατάσταση του κ. Σγουρίδη η ίδια διέκοψε λέγοντας… «μόλις τώρα μου τηλεφωνεί ο Αλέξης Τσίπρας, συγνώμη αλλά πρέπει να κλείσω για να μιλήσω με τον πρωθυπουργό»!

Μάλλον, τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 έφεραν γούρι στην κ. Χρυσοβελώνη και σε νεότερη επικοινωνία ανακοίνωσε στον αέρα του ραδιοφώνου ότι τελικά είναι η νέα υφυπουργός Μεταφορών και Δικτύων, στη θέση του κ. Σγουρίδη.

Τέλος να σημειωθεί ότι η ορκομωσία της κας Χρυσοβελώνη θα πραγματοποιηθεί στις 3:30 το μεσημέρι,ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ακούστε το ηχητικό