"Υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών καθώς η κυβέρνηση παραπαίει, είναι με την πλάτη στον τοίχο και έχει μπροστά της το προσφυγικό το οποίο δεν μπορεί αν διαχειριστεί" είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή Πολιτικός Καφές με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Θανάση Φουσκίδηξ ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης …


Σε ό,τι αφορά το αυριανό συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών είπε ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να αφήσει τους παλικαρισμούς και να καταθέσει πλάνο σοβαρό για το προσφυγικό. Ξεκαθάρισε ότι η ΝΔ δεν θα δώσει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση για το θέμα. Κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να δουλέψει για τα θέματα του τόπου ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών λόγω ασφαλιστικού, ή φορολογικού.


Ο αναπληρωτής γραμματέας του κόμματος είπε επίσης πως η διεύρυνση στη ΝΔ έχει ξεκινήσει με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη.


Σχολιάζοντας τις καταγγελίες του Χρήστου Σπίρτζη ότι ο κ. Αυγενάκης παίρνει ερωτήσεις από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα (ΔΟΛ) και τις καταθέτει στη Βουλή είπε ότι ο υπουργός είναι μικρός και ανίκανος και αν έχει κάτι  … να το διατυπώσει 


Τέλος ανέφερε  ότι περιμένει από την κυβέρνηση να απαντήσει εάν υπήρξε συνάντηση στελέχους της κυβέρνησης με το κύκλωμα των εκβιαστών – δημοσιογράφων.