Ένα μέλος της Λαικής Ενότητας συνελήφθη κατά τη διάρκεια της συμβολικής κατάληψης διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΕ που πραγματοποίησαν νωρίτερα μέλη του κόμματος. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα, πρόκειται για τον δημοτικό σύμβουλο Βύρωνα Θανάση Κοσκινά, ενώ ο επικεφαλής του κόμματος Παναγιώτης Λαφαζάνης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο, όπου και κάνει δηλώσεις.

Στην ανακοίνωση της η Λαϊκή Ενότητα αναφέρει:

«Η συμβολική κατάληψη διαμαρτυρία στα γραφεία της ΕΕ, συνεχίζεται. Αναρτήθηκε πανό στα αγγλικά με σύνθημα: ΦΡΑΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, με υπογραφή της Λαϊκής Ενότητας.

Παρά τον συμβολικό και ειρηνικό χαρακτήρα της προσπάθειας, επιχειρήθηκε βίαια απώθηση των διαδηλωτών από την Αστυνομία και συνελήφθη ο δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα Κοσκινάς Θανάσης.

Στο σημείο βρίσκεται και ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης και κάνει δηλώσεις.