Ο Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην Κυριακάτικη "Kontra News" ξεκαθάρισε ότι «δεν τίθεται ζήτημα κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας», ενόψει των κρίσιμων ψηφοφοριών που έχει μπροστά της η κυβέρνηση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση

«Δεν τίθεται ζήτημα κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας. Οι απαιτήσεις των καιρών, το αναμφισβήτητο διακύβευμα, αλλά και οι δυνατότητες που διαφαίνονται, θα επιδράσουν ενισχυτικά σε κάθε δοκιμασία». Επιπλέον, χαρακτηρίζει ως «κομβικής σημασίας παρέμβαση» τη συζήτηση για το χρέος.

Αναφορικά με το προσφυγικό, ο κ. Σκουρλέτης σημειώνει ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση καλείται να δώσει συνολική λύση» και «να δράσει ως ένωση όχι ως συνονθύλευμα ασταθών μερών». Σχολιάζοντας, μάλιστα, τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνει λόγο για «αρνητικό πρωταθλητισμό» προσθέτοντας ότι «η ενεργοποίηση φοβικών συνδρόμων ποτέ δεν λειτούργησαν θετικά».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο, ενός ανασχηματισμού, αναφέρει πως είναι ευθύνη του πρωθυπουργού, ενώ, για το γήπεδο της ΑΕΚ σημειώνει πως «είμαστε στην τελική φάση, της έγκρισης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων».