Την αναγκαιότητα στήριξης των αναπτυξιακών σχεδίων του δήμου Αγ. Βαρβάρας υπογράμμισε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στον δήμαρχο Γιώργο Καπλάνη κατά την επίσκεψη της στην περιοχή, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Σπύρο Τζόκα.

Η περιφερειάρχης, ενημερώθηκε αφενός για την πορεία των υπό κατασκευή έργων υποδομής της περιφέρειας στον δήμο, αφετέρου για τα προγραμματικά αναπτυξιακά σχέδια της δημοτικής αρχής.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε τη γέφυρας της οδού Στ. Σαράφη, όπου οι εργασίες αποκατάστασής της -από τις εκτεταμένες ζημιές φετινών πλημμυρών- ξεκινούν άμεσα, κατόπιν παρέμβασης με την πρόσφατη υπογραφή της σχετικής σύμβασης, προϋπολογισμού 713.400 ευρώ. Επίσης, επισκέφθηκε το υπό κατασκευή γήπεδο στα Ριμινίτικα, όπου οι εργασίες κατασκευής εκτελούνται σε κανονικούς ρυθμούς, το πρώην εργοστάσιο της Βιοχρώμ σε έκταση 40 στρεμμάτων που θέλει να αξιοποιήσει ο δήμος. Το χώρο όπου θα κατασκευαστεί το κολυμβητήριο και νέοι αθλητικοί χώροι, καθώς και τα δύο οικόπεδα που έχει απαλλοτριώσει ο δήμος και που προορίζονται για χώρους πρασίνου και άθλησης.