του Γιάννη Α. Πολίτη 

Μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών και την επιστροφή της Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά, στην κομματική καθημερινότητα, αναμένεται να ρυθμιστούν τόσο οι λεπτομέρειες γύρω από τις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 42 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, όσο και τα επόμενα βήματα γύρω από την επανένωση της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, φέτος η κεντρική εκδήλωση δεν θα διεξαχθεί στην Αθήνα,καθώς οι Επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη, επέλεξαν την Πάτρα η οποία θεωρείται το προπύργιο των Παπανδρεικών. Μάλιστα, οι εορτασμοί θα πραγματοποιηθούν από κοινού με το ΙΣΤΑΜΕ (Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών), όπως αντίστοιχα συνέβη και στα μέσα Ιουλίου στην Κρήτη.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, τις επόμενες μέρες δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συνάντησης της Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, την ώρα που αυξάνονται οι πιέσεις για την επανένωση των κομμάτων του Κέντρου.