Βόμβα μεγατόνων έριξε πριν από λίγο στη Βουλή ο Ανδρέας Λοβέρδος για το δώρο στον ΟΠΑΠ με την αλλαγή του Κανονισμού για τα φρουτάκια με τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να καταγγέλλει πως η ρύθμιση εξαγοράστηκε.
Ακούγοντας την Υφυπουργό Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου να αναφέρεται σε ένα σκάνερ και να υποστηρίζει ότι υπήρχαν δυνατότητες περιορισμού της παρανομίας αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν ο κ. Λοβέρδος παρενέβη λέγοντας : "Είναι προσβλητική αυτή η άποψη, να μας λέει Υπουργός ότι υπήρχαν δυνατότητες περιορισμού της παρανομίας και δεν χρησιμοποιήθηκαν. Υπάρχει θέμα διαφθοράς. Την ώρα μάλιστα που υπάρχει αλλαγή του κανονισμού της Επιτροπής Παιγνίων και που κάθε χρονιά στην Ελλάδα θα έχουμε και ένα μικρό καζίνο. Και δεν είπατε κουβέντα κα Παπανάτσιου. Υπάρχει θέμα διαφθοράς. Εξαγοράστηκε αυτού του είδους η κανονιστική ρύθμιση. Δεν αφορά το υπουργείο σας αλλά έχετε υποχρέωση να ενημερώσετε το κοινοβούλιο για ένα θέμα διαφθοράς".
Απαντώντας η κα Παπανάτσιου είπε στον κ. Λοβέρδο ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για τα τυχερά παίγνια. "Θα έρθει νομοσχέδιο στη Βουλή και θα δείτε εκεί" κατέληξε η Υφυπουργός.