Η κυβέρνηση στα λεγόμενα φρουτάκια είναι ωμή αφού κατήργησε όλες τις αυστηρές προϋποθέσεις που είχαν τεθεί δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

Τόνισε ότι μετά τις αλλαγές είναι ελεύθερο το ημερήσιο ποσό που μπορεί κανείς να παίζει, ο χρόνος απασχόλησης κάποιου ενώ όπως είπε δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην απόσταση από το ένα σημείο στο άλλο.

"Τα περί ηθικού πλεονεκτήματος έχουν πάει περίπατο. Τα κριτήρια που έθεσε ο κ. Στεργιώτης καταργήθηκαν από τον διάδοχό του. Ο νέος κανονισμός κατήργησε όλους τους περιορισμούς" τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επανέλαβε ότι η κανονιστική ρύθμιση ήταν προϊόν εξαγοράς.

"Αντί να στείλουν στην Δικαιοσύνη ολόκληρο το φάκελο της υπόθεσης έστειλαν μόνο την αγόρευσή μου" τόνισε.

Σημείωσε πως βγαίνει τώρα η ευρωπαϊκή Επιτροπή και λέει στην κυβέρνηση στοπ στα φρουτάκια δίνοντας χαστούκι.

Υποστήριξε ότι η ίδια η κυβέρνηση μετά τις παρεμβάσεις στη Βουλή θα έπρεπε να είχε κινηθεί και όχι να υπάρχει απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Από την στιγμή που θα αρχίσει να λειτουργεί ο νέος κανονισμός όλη η Ελλάδα θα στραφεί εναντίον της κυβέρνησης ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος .
Είμαι αντίθετος σε κάθε γειτονιά να υπάρχει ένα καζίνο που θα καταστρέψει την κοινωνία είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ότι έχει στείλει στον εισαγγελέα τις καταγγελίες που έκανε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τη Ζηνοβία Σαπουνά ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Παιγνίων Αντώνης Στεργιώτης.

Ερωτηθείς για τα σενάρια περί ίδρυσης νέου κόμματος απάντησε πως αυτά τα σενάρια ακούγονται εδώ και μήνες… Είπε πως εάν είναι να αρχίσει μια συζήτηση χωρίς νόημα τόνισε πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη καλό θα ηταν να μην αναμειχθεί.