Θέατρο του παραλόγου χαρακτήρισε η βουλευτίνα της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, τις αντικρουόμενες απόψεις μεταξύ κυβέρνησης, ευρωπαϊκού σκέλους των δανειστών και ΔΝΤ μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τους Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.
«Ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον» είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως «η κυβέρνηση από την πλευρά της θέλει να ρίξει τα βάρη στην επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ. Όμως δεν θα του περάσει του κ. Τσίπρα αυτή η στρατηγική».
Συνέχισε λέγοντας πως σε περίπτωση εκλογών μια κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη θα φανεί αποφασισμένη να κάνει τις μεταρρυθμίσεις και θα έχει έναν και μοναδικό στόχο, το στόχο της ανάπτυξης.
Εκτίμησε πως η κυβέρνηση θα προσφύγει σε εκλογές το 2017.
«Η οποιαδήποτε περαιτέρω παραμονή θα πάει το ΣΥΡΙΖΑ σε μονοψήφιο αριθμό. Πρωθυπουργός του μνημονίου που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση θα μείνει και αυτός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα κλείσει την πόρτα της κρίσης» τόνισε.
Τέλος ερωτηθείσα σχετικά με τις δηλώσεις Παρασκευόπουλου για τον εκδημοκρατισμό της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως «υπάρχουν υπόγειες διαδρομές ΣΥΡΙΖΑ-ΧΑ οι οποίες έχουν καταγραφεί πολλές φορές. Εδώ υπάρχουν άλλου είδους λογικές που πάνε να επικρατήσουν. Ανεβάζουμε τη Χρυσή Αυγή μην τυχόν και κόψουμε ψήφους από τη ΝΔ».