Θορυβημένος από τις συνεχείς αποκαλύψεις του «S» -και όχι μόνο- για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στα εκλεγμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ με την παράταξή του στον Δήμο Αθηναίων, ο Γιώργος Καμίνης ζήτησε άρον-άρον αυτή την εβδομάδα συνάντηση με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης κι αμέσως μετά ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε ότι της μίλησε για τα μεγάλα προβλήματα της Αθήνας, αλλά και για τα επεισόδια που γίνονται στα Εξάρχεια και στο Πολυτεχνείο και αντιμετωπίζονται με αδιαφορία από την κυβέρνηση.

«Βλέπουμε τις τελευταίες μέρες σε κεντρικές αρτηρίες της πόλης να καίγονται περίπτερα, να πυρπολούνται τρόλεϊ. Μόλις χθες βράδυ είχαμε την πυρπόληση τριών τρόλεϊ. Μετράμε πια οκτώ τρόλεϊ που έχουν καεί τους τελευταίους μήνες. Οι κάτοικοι, οι επιχειρηματίες και η δημοτική Αρχή καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουν την πόλη όρθια και να γεννήσουν ελπίδα. Το πρόβλημα εντοπίζεται αυτή τη στιγμή στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καμίνης. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι στην κουβέντα τους έγινε αναφορά και σε όσα συμβαίνουν στον Δήμο της Αθήνας, με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να μεταφέρει τη δυσαρέσκειά της για μια σειρά από κινήσεις και αποφάσεις του κ. Καμίνη το τελευταίο διάστημα στο επίπεδο της διαχείρισης των μελών του συνδυασμού του που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, πάντως, τη διαβεβαίωσε ότι οι αλλαγές που έκανε δεν έχουν σχέση με κομματικά θέματα, αλλά με επιλογές του για την καλύτερη λειτουργία του δήμου. Τώρα, πώς εντελώς συμπτωματικά αυτή η καλύτερη λειτουργία επιτυγχάνεται με την απομάκρυνση των ΠΑΣΟΚων και τη δραστηριοποίηση όλων των ΔΗΜΑΡιτών λίγο δύσκολο να το εξηγήσει ο δήμαρχος… Κι άγνωστο αν έπεισε τη Φώφη για την ειλικρίνειά του.

 

 

*Secret - Εφημερίδα Παραπολιτικά