Η κυβέρνηση αυτοσχεδιάζει στη διαπραγμάτευση και το κλείσιμο της αξιολόγησης και δεν έχει κανένα σχέδιο δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και συμπλήρωσε πως οι θεσμοί ζητούν νέα μέτρα επειδή η κυβέρνηση δεν έχει κάνει τίποτα από αυτά που έχει συμφωνήσει με αποτέλεσμα να έχει ανοίξει τις ορέξεις των θεσμών που έχουν και νέες απαιτήσεις.
Ο Σταύρος θεοδωράκης μιλώντας στους Θανάση Φουσκίδη-Δημήτρη Κουνιά και Ανδρέα Παπαδόπουλο τόνισε επίσης πως εάν δεν κλείσει η αξιολόγηση η χώρα θα χάσει την ποσοτική χαλάρωση του Μαρτίου.
Σε ότι αφορά την προσχώρηση του Ιάσωνα Φωτήλα στη ΝΔ είπε πως κάποιοι άνθρωποι θέλουν να αισθανθούν σιγουριά και επιλέγουν τις εύκολες λύσεις.
Για το μέλλον του ΠΟΤΑΜΙΟΥ είπε πως δεν έχει τελειώσει το μοναχικό του βίο σημειώνοντας πως είναι ανοιχτός στη δημιουργίας ενός κινήματος, ενώ απέκλεισε την προσχώρηση του Ποταμιού σε ένα άλλο κόμμα.
Ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ ανέφερε πως αυτό που έχει ανάγκη η Ελλάδα είναι μια καινούρια διακυβέρνηση και είπε ότι η απάντηση στο ερώτημα αυτό θα δείξει με ποιους θα πάει το κόμμα μετά τις εκλογές.
Σε ότι αφορά τα περί αλλαγής του εκλογικού νόμου είπε πως θέση του Ποταμιού είναι ένα εκλογικό σύστημα που θα δίνει δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες του εξωτερικού θα σπάει τις εκλογικές περιφέρειες και θα δίνει ένα λογικό μπόνους στο πρώτο κόμμα
Ερωτηθείς για τους 8 τούρκους αξιωματικούς που ήρθαν στην Ελλάδα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία απάντησε πως πρέπει να δίνονται οι εξασφαλίσεις στους ανθρώπους που ζητούν άσυλο.