Σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες του Προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρη Κυριτσάκη πως υπάρχει συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο το οποίο έχει βρει πρόθυμους βουλευτές για να καταθέτουν ερωτήσεις στη Βουλή και να εκβιάζεται η επιτροπή.

Ο κ. Κυριτσάκης βρέθηκε το πρωί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και άφησε τους βουλευτές με το στόμα ανοικτό λέγοντας χαρακτηριστικά ότι συγκεκριμένο δικηγορικό γραφείο βρίσκει κάθε φορά έναν βουλευτή που για τους δικούς του λόγους - "δεν ξέρω γιατί, κάποιοι δεν το πιστεύουν κάποιοι άλλοι όχι" είπε τους βάζει και κάνουν κάνουν ερωτήσεις στη Βουλή για 4-5 εταιρίες που κάνουν καταγγελίες. "Θέλουν με αυτό τρόπο να εκβιάσουν την Επιτροπή για να προτεραιοποιεί τους ελέγχους όπως τους βολεύει . Και ασχολούμαι κάθε μέρα με αυτά. Η Επιτροπή όμως δεν θα αποστεί από σκοπούς της να επιβληθεί μία τάξη στην αγορά" είπε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο κ. Κυριτσάκης είχε μιλήσει για υποστελέχωση της Επιτροπής υποστηρίζοντας ότι οι μισοί υπάλληλοι έχουν αποσπαστεί σε πολιτικά γραφεία.