Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς πρόσθετα μέτρα δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.
Μιλώντας στους Ανδρέα Παπαδόπουλο-Θανάση Φουσκίδη και Δημήτρη Κουνιά σημείωσε πως πολλά από τα κράτη μέλη της ΕΕ δεν θεωρούν ότι θα πρέπει να υπάρξει προ νομοθέτηση μέτρων υποστηρίζοντας ότι τέτοια φαινόμενα δεν υπάρχουν στην κουλτούρα της Ευρώπης.
Τόνισε πως εάν επιμείνουν σε αυτή την κατεύθυνση τότε η ΕΕ και η ευρωζώνη θα έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο κοντά στην αποσύνθεση.
Ανέφερε πως επιμένουμε σε αυτό που δεν στραγγαλίζει τη χώρα και δεν υποβαθμίζει την Δημοκρατία στην Ευρώπη.
Είπε πως ο Νίκος Ξυδάκης δεν άνοιξε θέμα συζήτησης της δραχμής λέγοντας ότι έθεσε ένα θέμα σε μια εποχή που η ιστορία γυρίζει σελίδα θα πρέπει σε αυτή τη χώρα να συζητάμε τις προοπτικές της Ελλάδας και ανέφερε πως συζήτηση σε αυτή τη χώρα πρέπει να γίνεται.
Σχολιάζοντας τις τουρκικές προκλήσεις είπε ότι η Τουρκία είναι απρόβλεπτος παράγοντας ενώ χαρακτήρισε ακραία εθνικιστική την πολιτική Ερντογάν . Σημείωσε πως στο απρόβλεπτο κάποιος πρέπει να επιμείνει σε αξίες.
Σε ότι αφορά το πόρισμα της εξεταστικής είπε ότι δημιουργούνται ερωτηματικά επειδή οι τράπεζες δεν κυνήγησαν πολιτικά κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης.
Σε ερώτηση για τη χθεσινή σύγκρουση Βούτση – Τσακαλώτου στη Βουλή απάντησε πως κανείς δεν πρέπει να δίνει έκταση σε κάτι τέτοιο.