Ο Παύλος Πολάκης, τα...άκουσε από μια λογοθεραπεύτρια, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Βύρωνα. Όλα ξεκίνησαν από την ερώτηση που απηύθυνε η λογοθεραπεύτρια στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ίλεκτική αντιπαράθεση μεταξύ του ίδιου και των γονέων αλλά και επαγγελματιών του κλάδου.

«Έχω το δελτίο Τύπου του υπουργείου Υγείας το 2015, 1η Ιουλίου του 2015», είπε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας η λογοθεραπεύτρια. Η απάντησή του ήταν: «άλλοι παπάδες ήρθανε, άλλα χαρτιά βαστούνε».

Χωρίς να σχολιάσει την παρέμβαση του υπουργού, συνέχισε: Συνεχίζεται η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ και εκτιμώ και το δικό σας έργο.

«Δεν θέλουμε τέτοιους», παρενέβη κάποιος από το κοινό της εκδήλωσης, με την γυναίκα να παίρνει και πάλι τον λόγο: Δεν θέλετε τέτοιους; Αλήθεια; Τι θέλετε, τι θέλετε κύριε; Θέλετε ανθρώπους που να γλύφουν τους υπουργούς;

Τότε ο κ. Πολάκης έκανε λόγο σπατάλες προηγουμένων ετών, ενώ υπογράμμισε πως «θα αλλάξει το παραμύθι αυτό. Αυτό θα γίνει. Και επειδή εμείς δεν πέσαμε από τον Άρη, ξέρουμε τι συμβαίνει και θα δώσουμε μία δίκαιη λύση».