Σκληρή απάντηση στην ΝΔ αναμένεται να δώσει σήμερα για τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την... εξαφάνιση του υπουργού οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου την οποία «αποκάλυψε» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να επιτεθεί με σφοδρότητα εναντίον του προέδρου της ΝΔ λέγοντας ότι προφανώς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει χάσει το αφήγημα του για εκλογές μετά την συμφωνία που υπήρξε την περασμένη Δευτέρα και μαζί έχει χάσει και την σοβαρότητα του .
Ο πρωθυπουργός θα επισημάνει ότι η ΝΔ αντί να ασχολείται με τα θέματα πολιτικής και με το πώς η χώρα θα βγει από την οικονομική κρίση εφευρίσκει αστεία θέματα τα οποία με την συνδρομή φιλικών ΜΜΕ μονοπωλούν την επικαιρότητα.

Δείτε Live

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να αναφερθεί και στην στάση που θα κρατήσει η ΝΔ στην ψήφιση των αντισταθμιστικών μέτρων προσδοκώντας έτσι να εντείνει το πρόβλημα στο εσωτερικό της αξιωματική αντιπολίτευση καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου λένε ότι μια μεγάλη ομάδα βουλευτών του κόμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη διαφωνεί με την καταψήφιση των αντίμετρων λέγοντας ότι θα είναι το δεύτερο λάθος που θα κάνουν μετά την καταψήφιση της 13ης σύνταξης τον περασμένο Δεκέμβριο.

Χθες πάντως ο Ευκλ. Τσακαλώτος απάντησε από το βήμα της βουλής για την « εξαφάνιση» του λέγοντας : «να ευχαριστήσω τη ΝΔ που μου έδωσε συγχαρητήρια ότι βελτιώνονται τα ελληνικά μου. Οι ενημερώσεις γίνονται από την κυβέρνηση. Όταν μιλά ο Τζανακόπουλος δεν μιλά για πάρτη του, αλλά από την κυβέρνηση που δρα συλλογικά». «Το πρόβλημά σας δεν είναι ότι δεν ξέρετε αλλά ότι δεν σας αρέσει. Βάλατε όλα τα αυγά στο ότι δεν θα κλείσει η αξιολόγηση. Είχα ειδοποιήσει τον Κ. Μητσοτάκη ότι θα πέσει, όπως ο πατέρας του, στην παγίδα Σαμαρά. Τα θερμά μου συγχαρητήρια».