Για μετανάστες που poy εξαφανίζονται στα νησιά έκανε λόγο σήμερα στη Βουλή, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας κατά τη διάρκεια επίκαιρης επερώτησης για το προσφυγικό, υπερασπιζόμενος την προκάτοχό του, λέγοντας ότι δεν έφερε η ίδια τους πρόσφυγες αλλά οι τζιχαντιστές.

«Είπαμε πρέπει φτιαχτούν προαναχωρησιακά κέντρα στα νησιά με άλλη λογική, όχι ότι όποιος μπαίνει για παράπτωμα πάει εκεί, αλλά με τη λογική ότι για να μπορέσει να είναι το άσυλο αποδοτικό χρειάζεται για κάποιους η κράτηση γιατί εξαφανίζονται. Βγαίνει η απόφαση για την επιστροφή τους και δεν τους βρίσκουμε!», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μουζάλας.

Ένα βήμα παραπέρα πήγε ο κ. Καματερός, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ αναγνώρισε ότι οι μετανάστες πραγματικά εξαφανιζόντουσαν! «Για να μην πω, όταν είχε πει η κυρία Χριστοδουλοπούλου ότι εξαφανίζονται, τότε την κοροϊδεύατε. Πραγματικά εξαφανίζονται. Βγήκε απόφαση για δυο στην Κω για επιστροφή στην Τουρκία και δεν τους βρίσκαμε», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας τους πάντες άφωνους.