Ακριβή μου Δημοκρατία! Την ώρα που η κυβέρνηση υπερφορολογεί πολίτες και επιχειρήσεις, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, θεσμοθετούν ελαφρύνσεις για τους πολιτικούς! Σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος, η κυβέρνηση φρόντισε «τα του κλάδου της{« μειώνοντας την ειδική εισφορά αλληλεγγύης από 1.049 ευρώ έως 1.999 ευρώ, για όλα τα μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, ευρωβουλευτές, αιρετούς των ΟΤΑ, γενικούς γραμματείς και διοικήσεις φορέων Δημοσίου.  

Οι γενναίες μειώσεις στη φορολογία, αποτελεί ένα απίστευτο «δωράκι» στους πολιτικούς από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την ώρα που τα εκατομμύρια των Ελλήνων γονατίζουν από την φορολογία, την ανεργία και την οικονομική ανέχεια. Το απίστευτο ρουσφέτι προς τους πολιτικούς, υπογράφει η κυβέρνηση με το ένα χέρι και με το άλλο υπογράφει περικοπές συντάξεων, κατάργηση του ΕΚΑΣ, αύξηση ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες και «μπλοκάκια», μείωση αφορολογοήτων ορίων και αύξηση φορολογικών συντελεστών.

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, δικαιούχοι των σημαντικών αυτών φοροελαφρύνσεων είναι ο πρωθυπυοργός, οι υπουργοί, οι αναπληρωτές υπουργοί, οι υφυπουργοί, οι βουλευτές, οι ευρωβουλευτές, οι αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι γενικοί και ειδικοί γραμματείες υπουργείων, οι διοικούνται τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και οι διοικητές των ανεξάρτητων αρχών.