Υπέρ του μποϊκοτάζ κατά των Ολλανδικών προϊόντων τάχθηκε στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Γιώργο Τράγκα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.
Χαρακτήρισε «ανεπίτρεπτη» τη δήλωση Ντάισελμπλουμ σημειώνοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει κοινή ανακοίνωση της Ευρώπης, να κηρυχθεί persona non grata. Λέγοντας χαρακτηριστικα " τα φάγαμε με τις γυναίκες σας".

Είπε πως ο επικεφαλής του Eurogroup είναι υπαλληλάκι του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και είπε πως πρέπει να υπάρξουν ομαδικές αγωγές από γυναίκες κατά του Νταισελμπλουμ.
Σε ότι αφορά την διαπραγμάτευση είπε πως οι ΑΝΕΛ δεν έχουν καμία ενημέρωση και πως έχει ζητήσει ενημέρωση από τους αρμόδιους υπουργούς την ερχόμενη Δευτέρα..
Αναφορικά με τη κατάθεση της Βίκυ Σταμάτη και τον χαρακτηρισμό «νονός» που απέδωσε στον Κώστα Σημίτη είπε πως ο πρώην πρωθυπουργός ήξερε τι έκανε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Σημείωσε πως ο Κώστας Σημίτης θα έπρεπε να είχε μπει φυλακή.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε πως θα πρέπει να διερευνηθούν οι καταγγελίες της Βίκυς Σταμάτη που κατηγόρησε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι έπαιρνε λεφτά από τον Αραφάτ.
Σε ότι αφορά την οικονομία είπε πως δεν μπορούν να πληρωθούν δανεικά με δανεικά.
Για την τύχη της ΔΕΗ σημείωσε πως η επιχείρηση έχει μεγάλο θέμα κάτι που υπήρχε από προηγούμενες κυβέρνησης.