Τη φράση που χρησιμοποιήσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στον επικείδιο που εκφώνησε στην κηδεία του Γιάννη Αγγέλου "το φως νικάει πάντα το σκοτάδι" επέλεξε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε ομιλία της με θέμα " Τα παιδιά μας και οι κίνδυνοι στο διαδίκτυο".

Η Τομέρχης Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών της ΝΔ, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ο τομέας της στο ξενοδοχείο Κάραβελ το απόγευμα της Δευτέρας, τόνισε μεταξύ άλλων " στο διαδίκτυο συνυπάρχουν το σκοτάδι και το φως, πρέπει στο τέλος να νικήσει το φως".

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών οι βουλευτές της ΝΔ Μάκης Βορίδης και Κώστας Αχ. Καραμανλής, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης μαζί με τη σύζυγό και ιδιαιτέρα γραμματέα του πρώη πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά Γεωργία Γκίκα, οι πρώην γεν. Διευθυντές της ΝΔ Μενέλαος Δασκαλάκης και Κώστας Τσιμάρας και ο πρώην γραμματέας Οργαν ωτικού της ΝΔ Γιώργος Λουλουδάκης.

Παράλληλα με την κα Ασημακοπούλου στην εκδήλωση ομιλητές υπήρξαν ο Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛΑΣ Μανώλης Σφακιανάκης και ο ιατρός Γιώργος Κορμάς.