Την ανάγκη να δοθούν απαντήσεις από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο, τη δικαιοσύνη και το Μέγαρο Μαξίμου τόνισε ο διευθυντής του ομίλου των Παραπολιτικών Παναγιώτης Τζένος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 σχετικά με την καταγγελία του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη περί πιέσεων που δέχθηκε από τον υπουργό Άμυνας για να καταθέσει σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού, Ευάγγελου Μαρινάκη.

Ο διευθυντής του ομίλου των Παραπολιτικών έκανε λόγο για μία «υπόθεση εξαιρετικά περίεργη με οσμή σκανδάλου, καθώς έχει προκαλέσει αντιδράσεις στα κόμματα και υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα».

«Θα συμφωνήσω με τον κ. Κεγκέρογλου: τι δουλειά έχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να συνομιλεί με ποινικούς, ποιο είναι το ενδιαφέρον του στην υπόθεση και γιατί δεν έχει απαντήσει ο κατά τ' άλλα λαλίστατος κ. Καμμένος; Πρέπει να απαντήσει και ο υπουργός Δικαιοσύνης για το αν γνωρίζει για την υπόθεση, αλλά και ποια είναι η στάση του» πρόσθεσε ο Παναγιώτης Τζένος. 

«Υπάρχει η συνομιλία του κυρίου Καμμένου που πίεζε έναν κατηγορούμενο και έλεγε ότι θα δώσει και ανταλλάγματα αν αλλάξει την κατάθεσή του και τη στρέψει εναντίον του κ. Μαρινάκη, υπάρχει επίσκεψη μεταμεσονύκτια εισαγγελέως, υπάρχουν SMS, υπάρχουν πολλά πράγματα. Αυτή η ιστορία δεν μπορεί να μείνει στη σιωπή, πρέπει να πάρει θέση η κυβέρνηση. Η προσωπική μου αίσθηση είναι πως αυτή η υπόθεση έχει πολύ μεγάλη ουρά και τώρα ξεκινά. Οι καταλληλότερες απαντήσεις πρέπει να δοθούν από τον Άρειο Πάγο και τον ίδιο τον κ.Καμμένο σε κοινοβουλευτικό επίπεδο», κατέληξε ο Παναγιώτης Τζένος.