Ραντεβού στη Βουλή έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Αλέξη Τσίπρα για τα θέματα οικονομίας και πολιτικής, ενώ ξεκαθάρισε: «Είμαι εδώ για να συζητήσουμε τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη Βουλή».

Απόλυτα ξεκάθαρος ήταν στις δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες σχετικά με την σημερινή συνάντηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέναντι στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι η ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, θα αφορούσε μόνο την ενημέρωσή του για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως το Κυπριακό κλπ, όχι όμως και τις πολιτικές εξελίξεις ή σχετικά με τα αποτελέσματα του Eurogroup.

«Για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής είμαι πάντα στη διάθεση της κυβέρνησης».

«Τα υπόλοιπα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, «θα τα πούμε στη Βουλή».

Αμήχανος ο Αλέξης Τσίπρας, αρκέστηκε να δηλώσει: «Παρά τις διαφωνίες μας θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια επαφή και ενημέρωση για όλα τα θέματα. Πάντα υπάρχουν ευαίσθητα θέματα που πρέπει να συζητιούνται σε ένα πιο προστατευμένο περιβάλλον.  Ευχαριστώ, πάντως, για την ανταπόκριση».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς δηλώσεις.