Πλήρη κάλυψη στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο παρέχει για μία ακόμη φορά το Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και καλεί μάλιστα την Νέα Δημοκρατία να καταθέσει πρόταση μομφής στον υπουργό Άμυνας.

«Η ΝΔ, αφού για μία ακόμη φορά διαψεύσθηκαν οι ελπίδες της να μην πετύχει η κυβέρνηση θετική συμφωνία για την ελάφρυνση του χρέους και να μην κλείσει η αξιολόγηση, τώρα εναποθέτει όλες τις ελπίδες της για πολιτική αποσταθεροποίηση σε ανθρώπους του υποκόσμου και ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα.
Εδώ και μία εβδομάδα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με μισόλογα και υπονοούμενα, στοχοποιώντας μεθοδευμένα τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, γύρω από τη βρώμικη υπόθεση του Noor1, που οψίμως ανακάλυψε και όχι όταν οι βασικοί μάρτυρες έπεφταν ο ένας μετά τον άλλον νεκροί» αναφέρεται στην κυβερνητική ανακοίνωση.

Το Μαξίμου καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ να απαντήσουν 1) γιατί ακριβώς κατηγορούν τον υπουργό Άμυνας; 2) εναντίον ποιου στρέφεται η υποτιθέμενη σκευωρία για την οποία κάνουν λόγο στη ΝΔ; 3) να πουν συγκεκριμένα ονόματα και 4) μήπως υπάρχει μήπως συγκεκριμένος επιχειρηματίας που φέρεται να εμπλέκεται και να θίγεται;

Και καταλήγει το Μαξίμου
«Μήπως τελικά η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, αντ’ αυτού ή κατ’ εντολήν του, εκτελεί συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης του υπουργού, που έπραξε το μεγάλο ατόπημα να προτρέψει όποιον ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία, να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη;
Προκαλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ να καταθέσουν άμεσα πρόταση μομφής εναντίον του Υπουργού Άμυνας, αντί να την επικαλούνται υπογείως και μετά να ανασκευάζουν.
Στη Βουλή άλλωστε, δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν με ένοχες σιωπές και μισόλογα. Θα υποχρεωθούν να μιλήσουν με ονόματα, ώστε να πληροφορηθεί και ο ελληνικός λαός».