«Όσο και αν το φοβούνται, όλα θα έρθουν στο φως», απαντά η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου, με την οποία η κυβέρνηση καλύπτει τον Πάνο Καμμένο και καλεί την αξιωματική αντιπολίτευση να καταθέσει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας για την υπόθεση των συνομιλιών του με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη.

Απαντώντας στην πρόκληση της κυβέρνησης για πρόταση μομφής, η Πειραιώς σχολιάζει: «Ας μην έχει τόσο άγχος κι ας μην βιάζεται να συσπειρώσει τους βουλευτές του πίσω από τον βαρύτατα εκτεθειμένο Υπουργό Εθνικής Άμυνας».

«Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία και τον πανικό του κ. Τσίπρα να καλύψει τη σκανδαλώδη συμπεριφορά του κυβερνητικού συνεταίρου του. Όσο κι αν το φοβούνται όλα θα έρθουν στο φως», τονίζει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Απάντηση από Μαξίμου

Η κυβέρνηση απαντώντας στα όσα της καταλογίζει η Νέα Δημοκρατία, κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση και τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει με συγκεκριμένα ονόματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού:

«Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης είτε θα απαντήσουν με ονόματα, είτε θα επιβεβαιώσουν πως είναι εντολοδόχοι ύποπτων συμφερόντων.

Περιμένουμε να μας πουν αν υπάρχει συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που φέρεται να εμπλέκεται με την υπόθεση του Noor1 και τον οποίον θέλουν να υπερασπιστούν. Μέχρι τότε ας μη νομίζουν ότι θα καταφέρουν να κρυφτούν πίσω από «αποκαλυπτικά» πρωτοσέλιδα των συμφερόντων που στηρίζουν και κατ’ εντολήν των οποίων ενεργούν.