Συνεχίζεται ο κύκλος της σφοδρής κόντρας και αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης  για το θέμα των συνομιλιών του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη κατηγορούμενο για εμπορία ναρκωτικών. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά την χθεσινή αντιπαράθεσή του με τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή, κατά την οποία ο δεύτερος φαίνεται να δυσκολεύεται να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για πολλά από τα ερωτήματα που προκύπτουν από την υπόθεση. Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε στον ίδιο αποκαλυπτικό τόνο και σήμερα και μιλώντας στο ΣΚΑΙ υπογράμμισε πως ο κ. Καμμένος, όχι μίλησε με τον κρατούμενο ισοβίτη όπως παραδέχθηκε αλλά «όπως προκύπτει από τις συνομιλίες είχε επαφές και με τον λιμενικό Χριστοφορίδη. Τον ρώτησα χθες αλλά δεν απάντησε. Εάν ανοίξουν οι γραμμές και αποδειχθεί ότι μίλησε και με Τζίβα και λιμενικό τότε ο Καμμένος θα πρέπει να αγωνιά όχι αν θα είναι μέσα ή έξω από την κυβέρνηση, αλλά μέσα ή έξω από την φυλακή», σημείωσε με έμφαση ο κ. Γεωργιάδης.    

Ο ρόλος του Χριστοφορίδη

Αποκαλυπτικός και για το ρόλο του λιμενικού Χριστοφορίδη, αλλά και την σχέση του με υπουργό Πάνο Καμμένο ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας: «Ο Χριστοφορίδης είναι φίλος του Καμμένου. Είναι γνωστό. Ο ίδιος ο Καμμένος δεν απάντησε αν έχει μιλήσει με τον Χριστοφορίδη. Όταν ανοίξουν οι «γραμμές» θα αποδειχθεί ότι ο Καμμένος μίλησε με τον Χριστοφορίδη. Άρα αυτοί ήθελαν να στήσουν από κοινού μια σκευωρία.      

Ερωτήματα

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε και πάλι μια σειρά από ερωτήματα στα οποία δεν απάντησε χθες στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, ενώ αναφερόμενος στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΝΔ συντάσσεται με τα συμφέροντα συγκεκριμένου επιχειρηματία ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: Με τα συμφέροντα κανενός δεν συντασσόμαστε. Αν ο κ. Μαρινάκης κριθεί ένοχος να μπει στη φυλακή. Ο Πάνος Καμμένος αν είχε κάνει παρέμβαση για να πει ο ισοβίτης την αλήθεια, έστω και παρατύπως θα ήμασταν στην γραμμή Κοντονή. Ωστόσο, δεν έκανε αυτό, όπως προκύπτει από τις συνομιλίες που αποκαλύφθηκαν. Η σύζυγός του που είναι καλή δικηγόρος που έγραψε τι να πει. Ήταν ένας κατηφής Καμμένος. Με κόκκινα μάτια και αγωνία.   Ανέβηκε χθες το βήμα και τι μας είπε; Δεν απάντησε σε τίποτα από ό,τι τον ρώτησα. Ο Τσίπρας γνώριζε ότι ο Μαρινάκης είχε εμπλοκή στο θέμα του NOOR 1; Και τι έκανε; Δέχτηκε να τον συναντήσει στο Μέγαρο Μαξίμου;  Από πότε γνώριζε τον κ. Γιαννουσάκη ο κ. Καμμένος; Σε τίποτα δεν απάντησε ο Πάνος Καμμένος χθες. Είναι πολύ στριμωγμένος και δεν θα έχει καλό τέλος».  

Συμμορία 

Αναφορικά με την τοποθέτηση του κ. Τζανακόπουλου ότι δεν είναι παράνομο να μιλάει ένας πολίτης με έναν ισοβίτη, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Η διάκριση των εξουσιών δεν επιτρέπει την αυθαιρεσία των κυβερνώντων. Ο λιμενικός παρουσιάζει κατάχρηση εξουσίας, ενώ ο Πάνος Καμμένος είναι ο ηθικός αυτουργός, εάν εμπλέκεται και η Εισαγγελέας, αυτό είναι συμμορία.  Ο Καμμένος παίρνει ελικόπτερα του στρατού τα οδηγεί, κάνει καταδύσεις. Είναι ένας άνθρωπος που τρεις ημέρες πριν ψηφίσουν το μνημόνιο κάνει πάρτι στο σπίτι του με την μπάντα του στρατού. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει φρένο.    

Εισαγγελέας Τζίβα

Αναφερόμενος στην «επιστράτευση» της εισαγγελέως Τζίβα ο κ. Γεωργιάδης τόνισε: «Κανένας υπουργός δεν μπορεί να στέλνει μια εισαγγελέα στις φυλακές για να πάρει κατάθεση».