Εξώδικο κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα έστειλε ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης, με αφορμή την άρνηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη να επιτρέψει την πρόσβαση του στον φάκελο του αδερφού του Αλέξανδρου, που σκοτώθηκε την 1η Μαΐου του 1976, αλλά και συνολικά της οικογένειας του.

Στο εξώδικό του ο κ. Παναγούλης αναφέρει μεταξύ άλλων: «Καλώ τον άκαπνο, απόστρατο αξιωματικό και νυν υπουργό, που στο βιογραφικό του ψευδώς αυτοαποκαλείται αντιστασιακός, να επιτρέψει την πρόσβασή μου στα αρχεία των υπηρεσιών του και να μου παραδώσει αμελλητί, το σύνολο των σελίδων που γράψαμε οικογενειακά με αίμα, όταν εκείνος το 1971 γινόταν δεκτός στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, που ήταν φυτώριο χουντικών αξιωματικών».

Ο Στάθης Παναγούλης είναι αδελφός του Αλέκου Παναγούλη και του αγνοούμενου από το '67 αξιωματικού Γιώργου Παναγούλη. Ο κ. Παναγούλης εξελέξη για πρώτη φορά το '77 με το ΠΑΣΟΚ ενώ διαγράφηκε από το ΣΥΡΙΖΑ το Νοέμβριο του '15 επειδή απείχε απο ψηφοφορία (σπάζοντας την 'γραμμή' του κόμματος)