Μπορεί το Μέγαρο Μαξίµου να προπαγανδίζει τον απεγκλωβισµό της χώρας από τα Μνηµόνια τον Αύγουστο του 2018, ωστόσο το συγκεκριµένο παραπλανητικό αφήγηµα είναι για τους αδαείς, καθώς πολλά µέλη της Κ.Ε. του κόµµατος και της Κοινοβουλευτικής Οµάδας δεν συµµερίζονται τη συγκεκριµένη επικοινωνιακή γραµµή. Ας πούµε, στην τελευταία συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόµµατος η αντιπρόεδρος της Βουλής Τ. Χριστοδουλοπούλου έθεσε σειρά ερωτηµάτων, που µέχρι τώρα δεν έχουν απαντηθεί µε αξιόπιστο τρόπο.

«Τι συνέβη τελικά µε αυτή την αξιολόγηση; Κερδίσαµε; Χάσαµε; Γιατί, εντάξει, άλλα λέµε δηµόσια και άλλα πρέπει να πούµε µεταξύ µας», ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή της, συµπληρώνοντας: «Εχουµε δεσµευτεί για κάποια µέτρα πολύ επώδυνα για το 2019-2020. Ταυτόχρονα λέµε ότι το 2018 βγαίνουµε από το Μνηµόνιο. Το 2019 και το 2020, που θα υλοποιηθούν αυτά τα µέτρα, τι θα είναι; Θα είναι µνηµονιακά; Θα είναι. Αρα πώς θα εξηγήσουµε στην κοινωνία ότι το Μνηµόνιο τέλειωσε και πως όλα πάνε καλά;». Στην τοποθέτησή της η κυρία Χριστοδουλοπούλου είπε και κάποια πράγµατα ακόµη, που, αν µη τι άλλο, επιβεβαιώνουν τη νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ να επενδύει στο µίσος και τον διχασµό.

Οταν αναφέρθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης και στη ∆ικαιοσύνη, υποστήριξε ότι «ήταν τα πιο σηµαντικά ζητήµατα που µπορούσαµε να έχουµε την κοινωνία µαζί µας. Οι πολίτες µισούσανε τα ΜΜΕ. Μισούν τη ∆ικαιοσύνη. Και αυτά τα δύο προνοµιακά πεδία καταφέραµε και µας γύρισαν µπούµερανγκ. Γιατί;», αναρωτήθηκε και έδωσε την εξής απάντηση: «Γιατί κοιτάγαµε τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν κοιτάγαµε την κοινωνία. ∆εν ζητήσαµε κοινωνική στήριξη, αλλά αντιδράσαµε σαν κοµµατόσκυλα». Οµορφιές...!