Ούτε οι διακοπές του Αυγούστου φαίνεται ότι επηρέασαν τη λειτουργία του Μητρώου Στελεχών της Νέας ∆ηµοκρατίας, µε τους ιθύνοντες του εγχειρήµατος να προετοιµάζονται για την επόµενη φάση της διαδικασίας.

Αφού αναδείχθηκαν συγκεκριµένα στελέχη, άνθρωποι της αγοράς, µε «βαριά» βιογραφικά, τώρα είναι στη φάση που ξεχωρίζουν τα πρόσωπα τα οποία θα ενταχθούν άµεσα στο οργανόγραµµα της Νέας ∆ηµοκρατίας σε θέσεις ευθύνης, βάσει της µέχρι τώρα επαγγελµατικής τους δραστηριότητας και των γνώσεών τους.

Οπως τονίζεται από την ηγετική οµάδα της Νέας ∆ηµοκρατίας, σκοπός δεν είναι µόνο η συµµετοχή τους στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια ή στη δηµιουργία ενός παλαιοκοµµατικού «φυτωρίου» πολιτευτών, αλλά η πραγµατική τους προσφορά µέσω των τοµέων που ήδη γνωρίζουν και η συµµετοχή τους στη διαµόρφωση θέσεων και προτάσεων της Ν.∆.

Τα «Π» παρουσιάζουν τα στελέχη εκείνα που ξεχώρισαν µέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης και των συνεντεύξεων, κερδίζοντας υψηλούς «βαθµούς», µε το κεντρικό επιτελείο της Πειραιώς να ποντάρει στην αξιοποίησή τους την οργανωτική δοµή του κόµµατος, ακολουθώντας τη λογική ανάδειξης νέων και άφθαρτων προσώπων.

Διαβάστε το προφίλ των στελεχών στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν.