Εντύπωση και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστηµα η παρασκηνιακή επαναδραστηριοποίηση του πρώην υπουργού κ. Κώστα Λαλιώτη. «Κινείται όπως παλιά…», αναφέρουν όσοι έχουν παρακολουθήσει από κοντά την πολιτική πορεία του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, η αίσθηση που προκύπτει από τη σχετική κινητικότητα δεν είναι άλλη από το ζωηρό (και διαχρονικό) ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την επανένωση της Κεντροαριστεράς. Στο πλαίσιο αυτό, κατά το πρόσφατο παρελθόν έχει γραφτεί κατά κόρον ότι ο κ. Λαλιώτης διαδραµάτιζε παρασκηνιακό ρόλο, ως µυστικοσύµβουλος πρωτοκλασάτων υπουργών της σηµερινής κυβέρνησης. Φυσικά, όπως ήταν αναµενόµενο, η σχετική φηµολογία διαψεύστηκε µε το… καληµέρα.

Παρά τις διαψεύσεις, οι «παροικούντες την Ιερουσαλήµ» γνωρίζουν πολύ καλά ότι το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και συνοµιλεί αλλά και επιθυµεί να έχει ρόλο στις διεργασίες που λαµβάνουν χώρα στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο.

Σε αυτή τη χρονική συγκυρία, το ενδιαφέρον του έχει γίνει ακόµη πιο ζωηρό, µε δεδοµένο ότι αρχηγός της Ν.∆. είναι ο γιος του αείµνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κυριάκος… «Ενα πράγµα δεν µπορεί να ζήσει ο Λαλιώτης στην πολιτική», αναφέρουν όσοι συνοµιλούν µαζί του και προσθέτουν: «Να δει τον νεότερο Μητσοτάκη να κυβερνά την Ελλάδα».

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.